Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Újra szavaznak Havasiné megválasztásáról

Győr-Magyarország - Február 23-án szavaz ismét a parlament Havasiné Orbán Mária jelöléséről, akit a köztársasági elnök másodszor is a Legfelsőbb Bíróság elnökének javasolt.
Ezt Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke jelentette be csütörtökön ugyanakkor kitért arra is, Havasiné Orbán Mária jelölésével kapcsolatban több kérdés is felmerült, amelyekről hamarosan levelet ír a köztársasági elnöknek. Szili Katalin tájékoztatása szerint Lendvai Ildikó szocialista frakcióvezető ezzel összefüggésben levelet küldött neki, amelyben arra hívja fel a figyelmet, hogy az alkotmány nem ismeri az újrajelölés fogalmát, ezért a meghallgatással kapcsolatban jó lenne tudni az Országos Igazságszolgáltatási Tanács álláspontját. A házelnök közölte: az alkotmányügyi bizottsághoz fordult amiatt, hogy újrajelölésnél van-e szükség ismételt meghallgatásra.

Olvasóink írták

 • 6. nocomment41 2009. február 16. 17:41
  „"Ha az Országgyűlés azt kéri az Országos Igazságszolgáltatási Tanácstól (OIT), hogy hallgassa meg Havasiné Orbán Máriát, akit az államfő újrajelölt a Legfelsőbb Bíróság elnöki posztjára, a testület ezt megteszi - közölte az MTI-vel az OIT szóvivője, miután ezt a kérdést hétfőn a testület megvitatta."
  http://www.echotv.hu/?akt_menu=72&newsid=97374”
 • 5. joco 2009. február 16. 05:37
  „Érdekes egy uj "divat" van kialakuloban az ujságnál: törölnek , vállogatás nélkül , valamint idönként egy "oldalon" kétszer is szerepel egy téma.
  M I É R T ?”
 • 4. sziszifusz 2009. február 15. 10:30
  „Ja bocs,- egy házelnök nem mer két mondatot értelmezni?Mi lenne velünk az életben - minden döntésünk előtt az illetékes bizottságot kérdeznénk - a nyelv logika - a politika meg érdekharc!Áderkor és most is -nyelvi kérdésnek álcázott érdekharc - rontotta és rontja a nyelv minőségét T.Ház!
  A nyelv közmegegyezés - ami a politikában éppen hiánycikk!Bábel!”
 • 3. sziszifusz 2009. február 15. 10:23
  „Lendvai egy új Áder János - a hetente pro kéthetente csodalova most: újrajelölés - pro is jelölés!
  A házelnök meg a legújabb Lendvai Ildikó- mivel az újrajelölés is jelölés- így a meghallgatás mint a jelölésnél - természetes!”
 • 2. Justitia 2009. február 13. 19:38
  „Kedves "Nocomment"
  Te kérdezed, hogy mi történt?! Hát az történt, hogy lőttek a sajtószabadságnak! A sajtó nem hitte el, hogy vissza is lőhetnek! Pancserok mindent elkövettek, hogy kiderítsék, hogy kit takar a nickem! Nem haragszom én az újságírókra, csak ne a mi nyomorúságunkon akarjanak meggazdagodni! A politika nem választható el a médiától, ezt Te tudod a legjobban, mert ma, ha minden igaz, Bp-en tüntettél! Remélem, elmondtad, hogy a sajtót ne manipuláljuk, cserébe a sajtó sem manipulál bennünket! Vagy amit szabad Jupiternek.......
  Az egész gazdasági válságban a média jár a legjobban! Van hír! Lehet butítani az embereket! Veszi a lapot, aki veszi a lapot! Nem fogom békén hagyni az újságírókat! Korrekt, pártatlan tájékoztatást kérek! Nem begyújtósnak akarom használni a Kisalföldet! Nevek említése nélkül nagyon sok jó újságíró van a Kisalföldnél is! Élvezet olvasni Őket a pancserok mellett! Véleményed szerint azért akarták megtudni, hogy ki vagyok, hogy gratuláljanak? Miért törölték a hozzászólásokat? Kit sértettek meg?”
 • 1. nocomment41 2009. február 13. 18:03
  „Mi történt ??”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendőrök fiatalkorú-portyája

Győr - A fiatal- és gyermekkorúak által elkövetett bűncselekmények megelőzésére tartott akcióban… Tovább olvasom