Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Újra Radnóti Ákos a győri Fidelitas-elnök

Radnóti Ákos, a Fidelitas újabb két évre megválasztott győri elnöke a parlamenti és az önkormányzati választások előtti tagtoborzást és a választási sikerekhez való aktív hozzájárulást tartja kiemelt feladatának. Szerdai sajtótájékoztatóján szólt arról is, hogy figyelemfelkeltő akciókkal, kezdeményezésekkel erősítik jelenlétüket a helyi közéletben.
A sajtótájékoztatón ismertették az előző nap lebonyolított tisztújítás eredményeit. A régi-új elnök közölte: folytatni akarja a csapat tagságának bővítését. Jelenleg 165 tagja van a szervezetnek. Az elmúlt két évben csaknem 20 százalékkal növekedett a létszám, amely Radnóti Ákos szerint az országos adatokkal összehasonlítva is jó eredménynek számít, hiszen a mai viszonyok között nem egyszerű a fiatalokat politikával kapcsolatos tevékenységekbe vonni - hangoztatta.

A korábbiakhoz hasonlóan újabb kezdeményezésekkel akarnak előállni. Ezen a téren voltak országos visszhangot is kiváltó javaslataik. A győri Fidelitas szervezet kezdeményezte például, hogy az autópályákon ne előzhessenek a kamionok, s ők indítványozták azt is, hogy a győri önkormányzat tiltsa meg a felnőttek dohányzását a játszótereken.

Olvasóink írták

  • 2. ErnoBa 2009. augusztus 14. 23:23
    „Ki a megyei elnok?”
  • 1. Parasztbasztato 2009. június 24. 20:35
    „A helyi szeméttelep veszélyes-hulladék lerakóján is legyenek jelen...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Széchenyi tér: közel a szerződés-aláírás

A Széchenyi tér funkcióbővítő felújításáról szóló projektre a kormány tavaly ősszel helyezett kilátásba 899 millió forintot. A megállapodás előkészítése azóta húzódott, most végre aláírhatják a szerződést. Tovább olvasom