Kisalföld logö

2018. 09. 19. szerda - Vilhelmina 13°C | 27°C Még több cikk.

Újra lesz tánc-vb Győrött

A Modern Táncsportok Magyarországi Szövetsé- ge Győr javára ítélte a 2005. évi vb rendezé- sének jogát.
A modern táncsportok Magyar Kupáján, Pápán a kétnapos izgalmas versenyre érkezők már az eredmény kihirdetése előtt is óriási győri sikernek tapsolhattak. Az idei kiemelkedően sikeres győri vb tapasztalatai alapján jelentette be a Nemzetközi Tánc Szövetség, azaz az IDF a jövő évi vb helyszínét és időpontját.

A versenyrendezők – a győri sportigazgatóság és a Marina TSE – lelkes közreműködése, továbbá a Modern Táncsportok Magyarországi Szövetsége és annak vezetői kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként az olasz, orosz és ukrán versenyrendezési szándékok ellenében Győr javára ítélte az IDF elnöksége és közgyűlése a 2005. évi vb rendezésének jogát.

A jogkijelölésről szóló múlt havi értesítést követően 30-án, szombaton az IDF alelnöke egy igazán nagy nemzetközi ranglistaversenyen, a Magyar Kupa első napján, több ezer érdeklődő előtt az esemény egyik ünnepélyes aktusaként hivatalos bejelentéssel tudatta a jövő évi világbajnokság helyszínét és időpontját. Az IDF Modern Táncsportok III. Világbajnokságára Győrött, 2005. május végén kerül majd sor.

A bejelentéssel egyidejűleg zajlott az esemény megrendezésére vonatkozó együttműködési megállapodások átadása is.
Az izgalmas versenyen győri csoportok is szerepeltek, az eredményekről később tudósítunk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tervek Győr fejlődéséért

A város közgyűlése decemberben tárgyalja Győr stratégiai tervét, amelynek sorána lakosság véleményét… Tovább olvasom