Kisalföld logö

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 20°C | 33°C Még több cikk.

Újra Kiskúton, ingyenesen a Győri Vásár

Győr - Visszatér régi helyszínére, Kiskút ligetbe, a Magvassy Sportcsarnokba és környékére a Győri Általános Vásár, amelyet idén már 19. alkalommal rendeznek meg - jelenetette be sajtótájékoztatón a Győri Vásár Kft. ügyvezető igazgatója, Bozsoky Zoltán.

Az utóbbi évek vásári helyszíne, az Egyetemi Csarnok a kiállítóknak megfelelt ugyan, ám a látogatók nem szerették, egyre csökkent a számuk. A kiskúti helyszín hangulata sokkal alkalmasabb a családias hangulatú rendezvényekre. Ráadásul a Győri Vásár idén - június 4-8. között - minden nap ingyenesen látogatható, s bőven lesznek közönségvonzó programok is, mint például fajtakutya verseny vagy favágó-bemutató, s nem hiányoznak sztárvendégek sem. Nemzetközibbé is válik a vásár: kiállító lesz a burgenlandi kamara, bemutatkozik Tunézia és igazi kulturális csemegékkel Japán.

Expo-túra néven április 16. és május 31. között a Győri Vásár huszonegy környékbeli községbe is ellátogat több kiállítójával, s mintegy cserébe a kiskúti vásáron mindegyik településnek saját standot biztosít.

Idén a Győri Vásár Kft. rendezi a Répce Expot június 13-14-én,a répcelaki vásár kiemelt témaköre ezúttal a wellness és az egészség.

Olvasóink írták

  • 3. geza11 2009. március 12. 19:11
    „jirzi1 , osztógép ! Egyetértek! Ott a Helyünk!”
  • 2. jirzi1 2009. március 11. 17:46
    „Végre valami pozitv.Sohasem értettem egy vásárra miért szednek belépőt.”
  • 1. osztógép 2009. március 11. 15:38
    „remélem lesznek jó koncertek, sör, virsli......”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az alapítvány távozásra bírná a roma diákokat

Győr - Az önkormányzat tudomására jutott, hogy a közpénzeket is felhasználó "Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek" Alapítvány arra biztatja a Kossuth Lajos Általános Iskolába járó diákok szüleit, hogy kérjék gyermekük felvételét más iskolába. Tovább olvasom