Kisalföld logö

2016. 12. 07. szerda - Ambrus -4°C | 2°C

Újra feltűnt a győri szatír: a férfi önkielégítést végzett a Bem téren

"Leült a mellettünk lévő padra, és kilógatta nemi szervét a gatyájából, közben minket figyelt" - írta portálunknak egy fiatal lány. A férfi a Bem térnél jelent meg.

Szerda

"Szerdán a Bem téren beszélgettünk iskola után a barátnőimmel. Észrevettük, hogy egy idős férfi közeledik felénk.

Leült a mellettünk lévő padra, és kilógatta nemi szervét a gatyájából, közben minket figyelt.

Mikor elindultunk, egy barátnőm látta, hogy a férfi önkielégítést végez, miközben minket figyelt. Soha nem volt még részem ilyesmiben, és nem kívánom senkinek.

A tegnapi nap folyamán már a rendőrök is jártak a Bem téren, de a férfi
akkor már nem volt ott. Felháborító, hogy valaki ilyet csinál, ráadásul egy iskola mellett" - írta portálunknak egy fiatal lány.

Újabb tudósítói írás

Vasárnap a Bem téri parkban volt, 16-17 óra közt. Én kerékpáron ültem, ő egy pad mellett állt, a padon két 18-20 év körüli lány ült. Készült elővenni a szerszámot! Megálltam vele szembe, de egy kerítés köztünk volt! Egy kis idő után elballagott a pad mellől, az ott ülő lányoktól kérdeztem, hogy csinált-e valamit a szatír, mondták, hogy nem. 50-60 év körüli, nem hajléktalannak kinéző alak. Kék dzseki és szürke nadrág volt rajta, kék, kopott simlis sapkát viselt, a haja ősz.

Kedd

A győri vasútállomásnál mutogatta nemi szervét egy férfi - írta olvasónk. Egy másik olvasónk hasonló esetről számolt be.


Másik olvasónk beszámolója

A győri szatírral kapcsolatban annyit tudok elmondani, hogy én is találkoztam már vele. Én is a vasútállomáson vártam, a padon ültem egyedül. Később jött egy lány, aki szintén leült a pad másik végére. Ezután jött egy férfi biciklivel, azt letámasztotta, és úgy csinált, mintha az ablakon nézne kifelé, mintha várna valakit. Utána feltűnt, hogy egyre közelebb jött hozzám. Nem néztem rá, de a szemem sarkából láttam, hogy olyan mozdulatokat végzett, mintha önkielégített volna. Közben odasétált a másik lányhoz is, ott is ezt csinálta. Ezek után felálltam, és elmentem, szerencsére pont jöttek értem. Jó lenne, ha elkapnák.


Korábban - Olvasónk az esetről így számolt be:

"Vasárnap délben olyan dolog történt velem, amit szeretném, ha mások is megtudnának.

Vasárnap délután fél 1-kor a győri vasútállomáson ültem egy padon. Újságot olvastam, vártam a barátomat, amikor mellém ült egy idős férfi, nem foglalkoztam vele, mert szabad országban élünk, oda ülünk le, ahová csak szeretnénk. De amikor arra lettem figyelmes, hogy engem néz és közben magához nyúlt, eléggé látványosan és még kétszer el is sétált előttem a nadrágjából kilógó nemi szervével, úgy döntöttem, hogy megyek és keresek egy rendőrt.

Önnek is van hasonló története? Írja meg: tudosito@kisalfold.hu
Mire összeszedtem a holmimat, addigra a férfi is felállt és biciklijére ülve elhajtott, de még akkor is úgy voltam vele, hogy akkor is megkeresek egy rendőrt és elmondom neki mi történt. Sajnos egyet sem találtam.

Mikor megérkezett a barátom, kiborulva elmeséltem neki is, hogy mi történt, megnyugtatás képpen elvitt egy parkba, és akkor észrevettem ugyan ezt a férfit a biciklijével. Láttuk, hogy nézegeti a kislányokat és azt is, hogy több fiatal lány mellé odaül és bámulja őket, úgy ahogyan engem is. Na, ekkor teljesen betelt a pohár és elindultam felé, hogy csináljak róla egy képet, hogy ha valaki meglátja, mellé ül vagy nézegeti, tudja, hogy mit csinált egy másik lánnyal.

A férfi biciklijén volt egy kis plüssállatka, ami akkor feltűnt, amikor először letmásztotta a biciklijét mellém az állomáson. Nem ismerem a férfit és soha senkinek nem akartam rosszat, viszont belegondoltam abba, hogy ha ezt a húgom mellett csinálta volna...

Egyszerűen undorító amit csinál és úgy gondolom hogy mindenkinek fel kell rá hívni a figyelmét, hogy mégegyszer ilyen ne történjen meg."

Nyitóoldali képünk illusztráció!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Költségvetési csalássorozat Győr térségében - Közel 57 milliós kár

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség 24 ember ellen, akik többmilliós hiteleket igényeltek és… Tovább olvasom