Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 9°C | 11°C Még több cikk.

Újra csalók tisztítanák a csatornát Győrben

A munkapáros piros "kocka" Ladával érkezett és rendkívül határozottan keresték a vizesblokkokat a szabadhegyi iskolában.

Szerdán délelőtt az egyik szabadhegyi iskolában próbálkoztak, de a gazdasági vezetőnek gyanússá vált a dolog és értesítette a Pannon-Víz diszpécserszolgálatát. A csalók dél körül a nemzeti színházban is próbálkoztak, de ott sem jártak sikerrel.

– A munkapáros piros "kocka" Ladával érkezett és rendkívül határozottan keresték a vizesblokkokat – mondta a Tóth László, a vízszolgáltató diszpécserszolgálatának vezetője.

– Az iskola gazdasági vezetőjétől tudjuk, hogy rendőrség szó megemlítése után azonban gyorsan kereket oldottak. A rendőrség forró nyomon keresi ez elkövetőket.

A csaló csatornatisztítók általában közületeket, iskolákat, irodákat, üzleteket, benzinkutakat vesznek célba.

Gyakran azt a látszatot keltik, mintha megrendelt munkáról lenne szó, valami keveset dolgoznak is, de a számla irreálisan magas, a tisztességes ár nyolc-tízszeresét is elkérik.

Jó tudni! A közterületi víznyelők, csatornák és aknák tisztításáért soha senki nem kérhet pénzt. Ezt a vízmű dolgozói ingyenesen, Pannon-Víz logós, sötétzöld egyenruhában végzik.

Olvasóink írták

 • 8. didi7 2011. szeptember 22. 21:36
  „Nekem még mindíg az a problémám, hogy nincs elég járőr.... De, olyan oadab....s, rendes , kemény legény!!! És miért is? Olyan, akiben van egy kis spiritusz és, ha kel meg tudja magyarázni, bajon miért is piccsantotta meg az agresszív, szipós kis majmot..... Szeretmék ilyeneket látni!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 7. didi7 2011. szeptember 22. 21:20
  „Kedves Mindenki!
  A Széchenyi Tér tisztítása mennyi be is került? És hánysuor? Mi van emberek? És mindenki csodálkozik, ha a rezesek is próbálkoznak... Ha Állami szinten elmegy, akkor kisebb szinten miért is ne mennne???”
 • 6. astra1 2011. szeptember 22. 20:34
  „Mert ott meg sem kell szólalni, már hívják is a Polizeit...”
 • 5. hümm 2011. szeptember 22. 18:59
  „Ha a piaci ár többszöröséért dolgoznak mindenféle elavult eszközzel, akkor becsapják az embereket!

  Ha van engedélyük akkor is becsapják az embereket, ha többet számláznak a piaci árnál, de nem hinném, hogy van, mivel nagyon megszigorodtak a csatornatisztítókra, szennyvízzel foglakozókra vonatkozó környezetvédelmi előírások, olyannyira, hogy a régebbi nagymultú cégek egyrésze sem tudott megfelelni nekik!

  Rosszak a Magyar törvények sokterületen, szerintetek miért nem AUSZTRIÁBAN próbálkoznak?”
 • 4. Travis88 2011. szeptember 22. 12:55
  „Nálunk is megjelentek a cégnél az állítólagos csalók.Kihívtuk a rendőrséget,mivel pont előtte olvastam ezt a cikket.A rendőrök ki is jöttek és pár utcával odébb meg is találták a a piros Lada Samarat.Olyannyira voltak csalók,h még engedélyük is volt mindenre.A pannon víz csak a saját csatornáit ellenőrzi,egyes családi házak esetében nem a Pannon-Víz végzi el a munkát.Itt a cégnél sem a Pannon-Víz csatornája van,hanem valami pöcegödör féle.Tehát a lényeg az,hogy vaklárma az egész cikk,ők nem bűnözők,de még csalónak sem mondnám őket.Annyi viszont igaz,h ez a cikk félrevezető nem kicsit...”
 • 3. drKotász 2011. szeptember 22. 12:49
  „Ezt nem értem, miért nem lehetett azt mondani, kezdjék csak a munkát, és egyből hívni a rendőrséget.”
 • 2. kibic-elek 2011. szeptember 22. 12:36
  „moderálva> gazdaságis okoska is, hogy miután kiderült hogy nem a pannontól vannak, talán ülőhellyel kínálja meg kis türelmet kért volna a manyuskáimtól, mondván hogy az iskolaigazgatónak is be kell szólni az ügyben, aztán közben a szomszéd irodából már hívták is volna a sündőröket. 5 perc alatt vége lett volna a mesének.
  Akkor talán nem "forrónyomon" (LOL) kéne üldözni egy piros zsigát aminek feltételezem arra se volt esze a kis buzgómócsingnak, hogy a rendszámát felírja.

  Gondoljátok már ezt át nímandkáim, aztán legyen eszetek, van épp elég aki folyamatosan a pénzünkre pályázik, nem igaz hogy 2 ilyen trógert nem lehet kivonni a forgalomból egy egyszerű trükkel.”
 • 1. astra1 2011. szeptember 22. 10:48
  „Piros kocka Ladával....?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szakszervezetek: Rosszul vagyunk, köszönjük!

Rosszabb ma a munkavállalók helyzete, mint az elmúlt húsz évben bármikor és kilátásaik még… Tovább olvasom