Kisalföld logö

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 23°C Még több cikk.

Újra Bursa Hungarica

Győr idén is csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázati kiíráshoz, 5 millió forintot biztosítva a célra, melyet az oktatási minisztérium ugyanennyivel támogat. Kétféle pályázatot írnak ki.
Az „A" jelű pályázat a már hallgató pályázóknak szól; feltételei: állandó győri lakhely, nappali tagozatos, államilag finanszírozott tanulmányok, szociális rászorultság. Az ösztöndíjpályázatot rászorultság alapján bírálják el, tanulmányi eredménytől függetlenül.

Az elnyert ösztöndíj 10 hónapra szól, összege havi 10 ezer forint. A „B" pályázat a 2008-ban érettségiző, illetve a korábban érettségizett, de felsőoktatási tanulmányaikat 2008-ban megkezdő tanulóknak szól. Feltételei: állandó győri lakhely, sikeres felvételi vizsga, nappali tagozatos, államilag finanszírozott tanulmányok megkezdése, szociális rászorultság. Az elnyert ösztöndíj 3 tanévre szól, összege havi 10 ezer forint. Az űrlapok beszerezhetők a győri polgármesteri hivatal portáján, illetve az oktatási és kulturális osztályon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

20 éves a szerecsenyi Idősek Nyugdíjas Klubja

Húsz évvel ezelőtti megalakulását nyugdíjas kulturális és baráti találkozóval ünnepli szeptember… Tovább olvasom