Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Újra állásbörze a Széchenyin

1995. május 3-án ma már történelminek számító nap volt a Széchenyi István Egyetem életében. Nézze meg a kisalfold.hu videóját a tizennegyedik állásbörzéről.
Március 26-án, szerdán 9 órától zajlik a tizennegyedik Győri Állásbörze. A 43 bemutatkozó cég vonzó és dinamikus fejlődési perspektívát lát Győrben, a térségben, s jövőjüket az itt végzett fiatalokkal szeretnék megalapozni, tovább szilárdítani. 

Az eddigi legtöbb céget felvonultató állásbörze volt a szerdai.


 
                                            Videó: Cseh Róbert
1995. május 3-án ma már történelminek számító nap volt a Széchenyi István Egyetem életében. Az intézmény hallgatói szakmai szervezetei Bors Csilla szervezésében ekkor rendezték az I. Győri Állásbörzét.

Ezzel a rendezvénnyel teljesedett ki a széleskörű felvételi tájékoztatóval kezdődő, a választott pályára való felkészülést a tanulmányokat a középpontba állító folyamattal kiteljesedő, az elhelyezkedést segítő állásbörzével záruló folyamat.

Ettől kezdődően már az állásbörzén "élesben" is megismerkedhettek a széchenyis hallgatók azokkal az alkalmazási feltételekkel, igényekkel, amelyek igazolják, hogy a tanulmányaik során támasztott követelmények a sikeres karrier megteremtésének legfontosabb előfeltételei.

Az egyetem minden alkalommal hangsúlyozta: a sikeres tanulmányok végén nyitott lehetőséget kínálnak az érvényesüléshez, s ehhez az alapos felkészültség és az egyéni ambíciók jelentik az alapot. A rendezvény közvetlen, a munkaerőpiac által is hatékonyan alkalmazott kapcsolatteremtési formákat kínál a cégek és a hallgatók között. A börzét szervező Karrier Iroda állásbörze felkészítő programokkal motiválja a munkát kereső végzősöket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Konzultáció a magyar-osztrák határ tényleges megnyitásáról

Dr. Horváth István, a Magyar Köztársaság bécsi nagykövete március 27-én, csütörtökön délelőtt… Tovább olvasom