Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Újabb sikeres projektet zárt a Pannonhalmi Főapátság

Lezárult a "Magyar Bencés Kongregáció Pannonhalmi Főapátság oktatási intézményei pedagógiai, módszertani reformját támogató informatikai infrastruktúrájának fejlesztése" című projekt.
A Magyar Bencés Kongregáció Pannonhalmi Főapátság 2011. augusztus 31-én tartotta TIOP-1.1.1-07/1-2008-0744 azonosítószámú projektjének projektzárását. A beruházás keretében az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával a Főapátság fenntartásában működő Pannonhalmi Bencés Gimnázium, Egyházzenei Szakközépiskola és Kollégium, valamint a Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Kollégium új informatikai eszközöket kapott, melyek a kor elvárásainak és a bencés hagyományoknak megfelelő a magas szintű oktatást szolgálják.

A projekt keretében beszerzésre és a két intézményben a tanulók arányában megosztva telepítésre került 68 asztali számítógép monitorokkal, 1 alkalmazás szerver a megfelelő szoftverekkel, 2 db wifi router, 15 db interaktív tábla projektorral, notebookkal. Az eszközök használatához elengedhetetlen módszertan elsajátításához is segítséget nyújtott a projekt, melynek részét képezte a megfelelő oktatás is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Korszerűsítették a Kovács Margit Múzeum kiállítóterét Győrött

A műtárgyak átrendezésével megnagyobbították, kitágították a győri Kovács Margit állandó kiállítás… Tovább olvasom