Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 2°C Még több cikk.

Újabb ösztöndíj lehetőség hallgatóknak a Nyugat-magyarországi Egyetemen

„Természettudományok megismerésének akadálymentesítése” innovációs díj pályázat névvel, újabb lehetőséget kínál a Nyugat-magyarországi Egyetem hallgatóinak, tehetségük kibontakoztatására.
Korlátok az élet során kivétel nélkül mindenki számára keletkezhetnek. Az akadálymentesítéssel ebben az esetben, szaktudásbeli különbségek elhárítására kérik fel a vállalkozó szelleműeket.

A kutatók és laikusok látásmódja közötti eltérések áthidalásán van tehát a hangsúly. Ennek megvalósítására, egy figyelemfelkeltő, kísérleti bemutatóeszköz kivitelezése a feladat. Témáját az Egyetemen keletkezett tudományos eredmények képzik, ezek kézzelfoghatóvá, értelmezhetővé tétele a cél. Ennek módja a kivitelezőkön áll. Lehet konkrét prototípus, vagy akár számítógépes szimulációs rendszer egyaránt.A TÁMOP 4.2.3 „Science without borders" – „Tudás határok nélkül", Tudásdisszemináció a Nyugat-magyarországi Egyetemen című projekt keretéből finanszírozott pályázat, nem pusztán szakmai aktivitásra buzdítja a hallgatókat. Pályázati ösztöndíjjal támogatják azokat, akik lehetőséget kapnak ötletük formába öntésére.

A Nyugat-magyarországi Egyetem minden, BSc, MSc és PhD képzésben részt vevő hallgatója előtt nyitva áll ez a lehetőség.

A nevezéshez nincs szükség másra, csak egy kreatív gondolatra! A jelentkezés során a hallgatók röviden mutatják be ötletüket. A konkrét megvalósítási terv akkor készülhet el, ha a szakmai zsűri kiválasztotta a legjobb elképzeléseket.

A jelentkezés határideje: 2011. 05.06.

Jelentkezési lap és további információk a http://palyazat.nyme.hu/index.php?id=14943 honlapon, dokumentumok menü alatt elérhetők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ki lesz az új jegyző Győrújbaráton?

A Barátipont.hu blog szerint a Nemzeti Közigazgatási Intézet honlapján közzétett álláshirdetés… Tovább olvasom