Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Újabb lakók költöztek Városrétre

Győr - Néhány hete a Városrét első épületének, az Amarillisz-kertnek a birtokba adásáról számoltunk be, most pedig már a második ingatlan, a Tulipán-ház lakói is beköltözhetnek otthonaikba.
Az előzetesen tervezett decemberi időpont helyett már november elejétől beköltözhetnek a vevők. A 60 lakás és 5 üzlethelyiség jelentős része már elkelt.

Tibold Szilárd és családja a minap az elsők között vehette át kétszoba-nappalis otthonát.

– Annyi albérlet és költözés után végre saját otthonunkban ünnepelhetjük Benjámin első születésnapját – mondta el kérdésünkre a családfő, amikor jelenlegi lakáshelyzetük után érdeklődtünk. – Gyorsan elrepült az a másfél év, amikor először jártunk a Városrét irodájában. Nem rendelkeztünk nagy anyagi tartalékokkal, így nagyon kedvező volt számunkra az akkori 10–90-es finanszírozási lehetőség. Örülök, hogy bátran belevágtunk és az albérlet helyett a saját lakás törlesztése mellett tettük le a voksunkat – tette még hozzá Tibold Szilárd.

A Tulipán-ház tervezése során a beruházó Engel-csoport a vásárlók igényeihez alkalmazkodva zömmel két-, két és fél, illetve háromszobás kulcsrakész, konyhabútorral és elektromos eszközökkel is felszerelt lakásokat alakított ki. Így a Mosoni-Duna közelében fekvő, ötemeletes épület ideális a családok vagy gyermeket tervező fiatalok számára, de a kényelmet szerető szinglik is otthonra lelhetnek a pikáns stílusú, jellegzetes épületben.

Annyi albérlet és költözés után végre saját otthonunkban ünnepelhetjük Benjámin első születésnapját – mondta boldogan Tibold Szilárd. Fotó: H. Baranyai Edina

A beruházó szerint a vásárlók döntése mögött az esetek többségében a jobb életminőséget biztosító, tágasabb otthon iránti igény állt.

A beruházó felmérése szerint a döntési szempontok között fontos volt a természet közelsége, a zöldterületek nagysága, amely a Városréten meghatározó.

Az első két épületet összekötő és körülvevő úthálózat biztosítja a jó közlekedést. Beléptetőrendszerrel ellátott mélygarázs, valamint felszíni vendégparkolók adnak helyet az autótulajdonosoknak járműveik biztonságos elhelyezésére.

Mint megtudtuk a beruházótól, még vannak szabad, már költözhető lakások, amelyek akár már nulla százalék kezdőrészlettel is megvásárolhatók.

A Városréten zajló építkezés első ütemének harmadik épületébe, a dunai panorámás Dália-palotába, a tervek szerint 2008 decemberében költözhetnek az első lakók.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szent Erzsébet a máltai Gondviselés Házban járt

Győr - A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Házában jelenleg 42 fiatalról gondoskodnak.… Tovább olvasom