Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Újabb határsértőket fogtak

A rendőrök az elmúlt 24 órában, 43 külföldit állítottak elő tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt.
A Soproni Rendőrkapitányság határrendészei 2015. április 25-én 0 óra 5 perckor a helyi vasútállomás nemzetközi peronján ellenőriztek hat külföldit. A rendőrök megállapították, hogy az öt algériai és egy marokkói állampolgár a schengeni tagállamokba történő beutazáshoz szükséges okmányokkal nem rendelkezett. A járőrök a külföldieket a rendőrkapitányságra előállították.

A Csornai Rendőrkapitányság járőrei 2015. április 25-én 9 óra 15 perckor a Rábatamási vasútállomáson igazoltattak egy afgán és egy szír állampolgárt. A külföldiek személyazonosságukat és Magyarországon való jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni. A két férfit a rendőrök a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság járőrei 2015. április 25-én 12 óra 50 perckor Lébény vasútállomáson egy eritreai állampolgárt igazoltattak. A férfi a szükséges okmányok valamint vízum nélkül akart Ausztriába utazni. A rendőrök a migránst tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

A Készenléti Rendőrség vonatkísérő járőrei Győrben, egy nemzetközi gyorsvonatról 2015. április 25-én 16 óra 30 perckor 13 külföldit szállítottak le és adtak át a helyi rendőröknek. A 11 afgán, egy szír és egy ghánai állampolgár Ausztriába érvényes vasúti menetjeggyel rendelkeztek, a határátlépéshez szükséges okmányokkal azonban nem.

A csornai rendőrök 2015. április 25-én 21 óra 20 perckor a helyi vasútállomáson három afgán és egy pakisztáni állampolgárt igazoltattak. A járőrök megállapították, hogy a külföldiek a továbbutazáshoz szükséges feltételekkel nem rendelkeztek, ezért tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a megyei rendőr-főkapitányságra előállították őket.

A mosonmagyaróvári határrendészek 2015. április 25-én 20 óra 10 perckor Hegyeshalom vasútállomáson, egy Ausztria irányába tartó nemzetközi gyorsvonaton ellenőriztek hat külföldit. Az öt bangladesi és egy pakisztáni férfi magyarországi tartózkodásukat igazolni nem tudták. A rendőrök a migránsokat a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

A Készenléti Rendőrség járőrei 2015. április 25-én 22 óra 35 perckor Győrben, egy nemzetközi gyorsvonatról 11 fő külföldit szállítottak le és adtak át a helyi rendőröknek. A nyolc afgán és három szír állampolgár érvényes okmányokkal és vízummal nem rendelkezett. A rendőrök a migránsokat tiltott határátlépés szabálysértés kísérletet miatt a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lakásán termesztette a kendert

39 tő kábítószergyanús növényt foglaltak le a győri nyomozók. Tovább olvasom