Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 17°C | 28°C Még több cikk.

Újabb elnökváltás a lionsoknál

A Lions filozófiája, hogy az adakozással ne csak a célzott csoport vagy személy, hanem az erre vállalkozó közösség is gazdagodjék.
Az Első Győri Lions Club is ezt tartja szem előtt, a civil szervezet az elmúlt elnöki periódusban több millió forinttal támogatott rászoruló közösségeket, családokat.

A tizennegyedik elnöki periódus végén Borsfai László megköszönte a tagság munkáját és a minap átadta a soros elnökséget jelképező Lions-medált Halbritter Mátyásnak, akinek nem lesz új e tevékenység, hisz ugyanezt a tisztséget felesége két évvel ezelőtt látta el. Borsfai László úgy vélte, bátran támaszkodhatott elődei munkájára és új kezdeményezéseivel gazdagíthatta a klubot. A decemberi jótékony adventi hangverseny sikerét nem csak a belépőjegyekben és a hallgatóság számában mérték, hiszen Pitti Katalin fellépése mellett vak zenészek zongorajátékát hallhatták a résztvevők.

Lapunk olvasóinak emlékezetes lehet a rendkívül tehetséges vak énekes fiú,  Szabó Andris története, akit a vállalkozói estjükön való fellépésre kért fel a civil szervezet. A bősárkányi kisfiú bemutatkozó CD-jének munkálatai még tartanak a fővárosban. Az idei karácsonyi borkimérés bevételét a lionok egy rákbeteg kislány, Kondor Viki gyógyításáért és családja körülményeinek jobbításáért ajánlották fel. Sikerrel, a segítség célba ért.

Az Első Győri Lions Club tevékenységében ma is elsőséget élvez a vakügy, így Halbritter Mátyás soros elnök az úgynevezett „kattogó lámpák" telepítését kiemelten fontosnak tartja a megyeszékhelyen. A közösségi érzékenységéről és humanitárius szemléletéről ismert Halbritter Mátyás szervezőmunkájában számít elődei segítségére, a tagok aktivitására.
Har

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Múzeumok Éjszakája

A Xántus János Múzeum különlegességekkel készül a mai estére, a Múzeumok Éjszakájára. Tovább olvasom