Kisalföld logö

2018. 03. 23. péntek - Emőke -5°C | 8°C Még több cikk.

Újabb ˝akcióra˝ készült a győri tolvaj, gázriasztót is találtak nála

A 30 éves Á. Péter nem először lopta meg munkaadóit. Ő volt az, aki robogón szállította a lopott étkezési utalványokat.

A férfi márciusban a kétmillió forint értékben ellopott Erzsébet utalványokkal bukott le Győr belvárosában motorozás közben, míg májusban régi munkahelyét rövidítette meg több mint egymillió forint készpénzzel. Péntekre virradóan a győri járőrök fülelték le, amint újabb „akcióra" készült.

A járőrök figyelmét egy rendszám nélküli Opel keltette fel csütörtökön éjfél után Győrben az egyik bevásárló központ parkolójában. Igazoltatás alá vonták az autó közelében tartózkodó, zavartan viselkedő férfit, aki a rendőrök kérdéseire rendre ellentmondásokba keveredett. Ruházatának átvizsgálása során a jármű indító kulcsa, valamint egy „maszkként" használható csősál is előkerült. Közelében a földön két gumikesztyűt találtak a rendőrök, melyet a férfi a járőrök láttán rángatott le kezeiről.

Az autó utasterében gázriasztó fegyver, a csomagtartóban több ruhanemű hevert. A riasztóhoz tartozó lőszerek a jármű csomagtartójában voltak elrejtve. Az autó forgalmi rendszámtáblái is meglettek. Ezeket a gyanúsított járművéről leszerelte, majd az utastérbe tette.

A kihallgatása alatt erős hangulatváltozásokat produkáló és öngyilkossággal fenyegetőző férfi ellen önbíráskodás és lopás miatt büntetőeljárást folytat a rendőrség.

Idén márciusban a készenléti rendőrök fogták el Győr belvárosában, mintegy kétmillió forint értékű lopott Erzsébet utalvánnyal motorkerékpárjának csomagterében. Két hónappal később volt munkaadóját lopta meg. Ez alkalommal, több mint egymillió forint készpénzt vitt magával.

Á. Péter ellen a Győri Rendőrkapitányság rablás előkészületének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Olvasóink írták

 • 8. zsoli 2013. június 02. 16:48
  „A szólásszabadság meggyalázását kimeríti a Kisalföld.hu. Rendőrként ide mertem írni, hogy veszélyes bűnözőről szól a cikk, felhívtam a figyelmet, hogy legyenek óvatosak vele szemben, és ezt nem közlik le? Ez bűnpártolás! Egy drogfüggő személy jogait védik? Jézusom, hol élek?”
 • 7. Mankapunka 2013. május 30. 17:07
  „bn

  Jól írják, mert te ilyeszted meg a gázt a piszollyal, és úgy repül ki a másik felé. :)”
 • 6. zoltania2 2013. május 30. 14:55
  „Amíg magát a bírót nem rabolja ki addig szabadlábon is marad! Éljen a Magyar gazszolgátatás !!!!!!!!”
 • 5. nyócker 2013. május 30. 13:14
  „Pintér Sándor:két hét alatt rendet teszünk!”
 • 4. robotzsaru 2013. május 30. 12:56
  „Ábrahám P????”
 • 3. bn 2013. május 30. 12:07
  „A címben szereplő gázriasztó az olyan, mint a vadriasztó? Megijed tőle a gáz? :D:D
  Gondolom a gáz-riasztó fegyverre gondoltak, csak azt kötőjellel kell írni, és szerintem újságban egész nyugodtan ki lehet írni a teljes megnevezést nem kell "szlegben" beszélni.”
 • 2. kamep 2013. május 30. 11:23
  „Még biztos mindig szabadlábon van. Majd kap felfüggesztett büntetést, vagy pénzbüntetést próbaidőre felfüggesztve, vagy közmunkát. Túlzsúfoltak a börtönök.”
 • 1. ferdo 2013. május 30. 10:42
  „Pár hónapon belül két eset történt és sehol semmi előzetes letartóztatás meg háziőrizet? Utána meg csodálkoznak, hogy újra bűncselekményre készül? Vicc az egész.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri nyár Omegával és The Straitsszel - videó

A közönséget ingyenes előadások tucatjai várják. Tovább olvasom