Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 2°C | 7°C Még több cikk.

Új vezetők az egyetemen

A rektori döntés után az egyetemi tanács június 24-i ülésén vehették át a 2002. július 1-jétől szóló kinevezéseket a győri egyetemi menedzsment tagjai.
A 2002-es év első napjától dr. Czinege Imre rektor – pályázattal – féléves időtartamra a felsővezetői szakmai feladatok ellátásával bízta meg a rektorhelyetteseket, a főtitkárt, a rektori hivatal igazgatóját, a gazdasági és műszaki főigazgatóság főigazgatóját, a dékánokat.
A tavasszal kiírt vezetői pályázatokra beérkezett szakmai programokat a győri egyetem intézményi testületei a közelmúltban véleményezték, s a rektori döntés után az egyetemi tanács június 24-i ülésén vehették át a 2002. július 1-jétől szóló kinevezéseket a széchenyis menedzsment tagjai. A tisztségekre az eddigi vezetők kaptak további megbízást, a két dékán személye változott.
Dr. Scharle Péter a tudományos, dr. Szalay Gyula az oktatási, dr. Koppány Attila az intézményfejlesztési rektorhelyettesi posztot tölti be 2005. június 30-ig. A gazdasági és műszaki főigazgatóság vezetője főigazgatóként Barth János, az egyetem főtitkára dr. Író Béla, a rektori hivatal igazgatója dr. Böröcz Szabolcs lesz. Megbízásuk 2007. június 30-ig szól. 2006. június 30-ig a jog- és gazdaságtudományi kar dékánja dr. Rechnitzer János, a műszaki tudományi karé dr. Kóczy T. László lesz. Dr. Kóczy T. László szeptember 1-jétől tölti be a dékáni tisztet, az átmeneti időszakban – augusztus 31-ig – a feladatok ellátására dr. Keresztes Péter kapott megbízást.
Új intézetigazgatói és tanszékvezetői megbízásokról is döntött az egyetem rektora. 2007. június 30-ig a gazdaság- és társadalomtudományi intézet igazgatója dr. Solt Katalin, az informatikai és villamosmérnöki intézeté dr. Molnárka Győző, a közlekedési és gépészmérnöki intézeté dr. Kardos Károly. Dr. Gardó Sándor 2006. június 30-ig vezeti az egészségügyi és szociális intézetet.
Dr. Gellér Balázs (bűnügyi tudományok t.), dr. Meyer Dietmar (pénzügyi és számviteli t.), Molnár Csabáné dr. (postaüzemi t.), dr. Bodrossy Attila (épülettervezési t.), dr. Bulla Miklós (környezetmérnöki t.), dr. Horváth András (fizika t.), dr. Bukoveczky György (általános gépészeti t.) és dr. Tóth Lajos (logisztikai és szállítmányozási t.) 2007. június 30-ig tartó időszakra kapott tanszékvezetői kinevezést. Dr. Scharle Péter (szerkezetépítési t.) megbízása 2006. június 30-ig szól.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Leépülőben a hagyományos győri ipar

Az elmúlt három évben több olyan cég húzta le a rolót vagy csökkentette drasztikusan termelését,… Tovább olvasom