Kisalföld logö

2018. 04. 25. szerda - Márk 13°C | 25°C Még több cikk.

Új ügyfélszolgálati iroda

Új ügyfélszolgálati iroda nyílt a győri polgármesteri hivatal adóügyi osztályán (a Honvéd ligeti hivatali épület harmadik emeletén).
Ezt péntekena sajtó képviselőinek dr. Papp László jegyző mutatta be, elmondva, hogy ez az első lépés az ügyfélbarát hivatal kialakításában. Az adóügyeiket eddig a folyosón, kis ablak előtt „terpeszállásban", mindenki füle hallatára intézhették cégek vagy magánszemélyek. Most két fogadószobát alakítottak ki, és elektronikus sorszámkiadót, illetve hívót szereltek fel. A munkálatokat nem egészen három hét alatt végezték el, 650 ezer forintos költséggel. Borkai Zsolt polgármester elmondta, természetesen továbbra is napirenden van az okmányiroda ügyfélbarát, úgynevezett egyablakos átalakítása. Tárgyalások folynak a postával, hogy az ügyfeleknek ne kelljen csekkel a kezükben mászkálniuk, külön sorban állniuk, hanem helyben intézhessék dolgaikat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jazzvilágsztárok a tavaszi fesztiválon

Az idei Győri Tavaszi Fesztivál március 16. és 31. között két hét alatt 18 helyszínen több mint ötven rendezvényt kínál, a hagyományokhoz hűen főként zenés programokat. Újdonság, hogy Győr kultúrája két napra, március 23-án és 24-én felköltözik Budapestre, ugyanis a megyeszékhely lesz a fővárosi tavaszi fesztivál díszvendége. Tovább olvasom