Kisalföld logö

2018. 07. 16. hétfő - Valter 17°C | 28°C Még több cikk.

Új tagokat vár a Magyar Gárda

Győr - Egyenlőre 30-an vannak, de tavaszig szeretnék megháromszorozni létszámukat. A Magyar Gárda kisalföldi szakaszának toborzóestjét kedden fél hatkor tartották Győrben a Gyertyafény Étteremben.

A gárda karitatív akciót indít, ajándékokat gyűjt a Família Nagycsaládosok Egyesületének. Szabó Róbert a kisalföldi szakasz megyei kapitánya elmondta, minden csatlakozót szívesen várnak. Kapcsolatukat bővíteni szeretnék az ország többi szakaszával is a hagyományőrzés jegyében.

Fotó: Harcsás Judit

Olvasóink írták

28 hozzászólás
12
 • 28. sstefan 2008. május 23. 18:05
  „higgyetek el nekunk eleg volt 1918 -1941 1991 bejottetek kimentetek s mi peremi magyarok ittuk meg a levet jottek a megtorlasok!Merjen ma magyar magyarul beszelni a varosi buszban ujvideken veletlenul oljan pofont kaphat hogy hogy kikopheti a pirost !lassabban uraim a magyarkodassal onokbe nincs beepitve a kissebbsegi erzes .nezzek meg a NACIONALNI STROJ -ujvideki kilengeseit ,,ne feszitsek a hurt ..az OROSZ MEDVE Sszundikal!!!!!!!”
 • 27. Kolo 2007. december 10. 23:08
  „Gonzo!
  Én meg arra nem vagyok büszke,hogy egy agymosott barom aki hülyeségeket ír,magyarnak gondolja magát!”
 • 26. gonzo 2007. december 07. 12:09
  „ultragáz a gárda!
  komolyan azt képzelik egyesek ,hogy pl a hídlezárásokkal el lehet érni valamit az országban ?saját maguk alatt vágják a fát...jóirányban haladnak a közröhely és a már meglévő mégnagyobb közutálat felé!
  mert olyankor mind a két oldal szavazói ott ülnek a dugóban és szeretnének eljutni a munkahelyükre vagy éppen kórházba de nemlehet mert pár forradalmistát játszó lecsuszott alak ezt megakadályozza.h.béla teljesen jol irja !megosztottság helyett közösen kellene megoldást keresni az ország gondjaira.saját magatoktól kellene megvédeni az országot és nem kisebbségek és népcsoportok ellen uszítani!ugyanolyan magyar vagyok mint a dicső gárdisták de erre nem feltétlen vagyok büszke ha magyarországról látok a külföldi híradásokban.”
 • 25. H.Béla 2007. december 07. 08:08
  „Kedves Zoltán!
  Pont attól tart néhány ember, hogy a történelem megismétli önmagát.
  amit írt, arról nem lehet vitatkozni, mert nincs egy épkézláb javaslat, ötlet, amit meg lehetne vitatni. mi a fészkes fenéből lehetne tovább finanszírozni az ön általleírtakat? 1640-től néhány száz év alatt kialakult egy olyan kapitalista rendszer, néhány millió ember kizsákmányolása árán, ami ma mintául szolgálhatna. tisztesség, korrekt üzleti magatartás stb. erre nekünk alig húsz év alatt kellene eljutni?
  nem hiszem, hogy az az egyetlen út, hogy folyamatosan támadják a demokratikus intézméyrendszert, hogy minden hőzöngő-piros-fehér csíkos lepelbe burkolózó, csukjás suhanc hazafi. nem hiszem.
  az ország kettéosztását önök kezdték meg a 2002-es választásokon, amikor egyik nemzeti jelképünket "sárga csillagként" hordták hónapokon keresztül. a közélet ilyen megosztása nem hiszem, hogy hasznos volt. elveeztettek egy csomó, a polgári erényeket megukénak valló embert, mert ezzel a magatartással nem tudtak azonosulni. önöknél még Kádásr is okosabb volt, hiszen ő azt vallotta, hogy aki nincs ellenünk, az velünk van, míg önök ezt úgy értik, hogy aki nincs velünk az ellenünk van! hiba.”
 • 24. Kolonics Zoltán 2007. december 06. 23:10
  „Meglepő, hogy milyen játszi könnyedséggel hitetik el a privatizációk alatt hírtelen milliárdosokká lett, a politikában is szépen helytálló elvtelen politikusaink hogy azoktól a honfitársainktól kell megvédeni a lakosságot, akik megpróbálnak rámutatni a valódi felelősökre. Talán ezek a testi épségüket is veszélyeztető hazafiak adták el a nemzeti vagyon 90%-át?
  Ők azok akik elsikkasztották az adófizetőkről lenyúzott milliárdokat?
  Ők azok akik kést vágtak az egészségügyi ellátórendszer szívébe?
  Ők zárták be a kórházainkat, iskoláinkat?
  Ők teszik földönfutóvá a megfojtott vidék lakosságát?
  Ők szüntetnek meg vidéki vasútvonalakat, buszjáratokat?
  Biztos, hogy ezek az emberek veszélyeztetik az ország nyugalmát?
  Jól működik a rágalomhadjárat. A mára kialakult állapotok valódi felelősei egyforma lelki nyugalommal turkálnak a kórságot felismerők és a hatalmat támogató szerencsétlenek üres zsebeiben. Ne feledjük, hogy az összeszorított fogakkal 56-os hőseinkre emlékező hatalom és elődeik, nem olyan régen még ugyan úgy csőcseléknek nevezték ünnepeltjeiket, mint most minket!
  Biztos, hogy a történelem nem ismétli meg önmagát?
  K.Zoltán Gárdista”
 • 23. H.Béla 2007. december 06. 14:20
  „Kedves Hannibál!
  ha arconcsapnak... Miért ki csap arcon benneteket? hogy aztán harmincszorosan kelljen visszaadni?
  Miért kell katonai egyenruhával kifejezni az együvé tartozást? pláne ilyen "mókással"?
  És milyen megemlékezésen kellene megjelennem, ami szerinted fontos? ezek magánügynek tekinthető dolgok, attól mert nem veszek fel konyharuhát a nyakamba még elmegyek templomba, ´56-os megemlékezésre. és akkor mi van? ezzel nem kell kérkedni! nem fenyegetek senkit megveréssel mert nem az én véleményemen van. ti se tegyétek!”
 • 22. tomi 2007. december 06. 10:03
  „..legalább teszünk valamit az országért..aha lejáratjátok.”
 • 21. Hannibal 2007. december 06. 06:52
  „Frigyi barátom! Azon már rég túl vagyunk! Nézd a Hírtv-t vasárnap este!”
 • 20. frigyi 2007. december 05. 19:41
  „Ja,30 ember.Eggyüt vannak ,összetartanak!
  Az elsó pofonig.Aztán futáás!!”
 • 19. Hannibal 2007. december 05. 19:35
  „Harminc embert összetrombitálni nem elég! Össze is kell kovácsolni ! Ha arconcsapnak akkor azt 30szorosan kapja vissza az aki adta! Ha éjjel kettőkor bajod van 30-an ugranak! De előtted áll a lehetőség , hogy megmutasd mie vagy képes! Szervezd össze és koordináld a 30 embered! Hát hajrá!

  Hannibal”
 • 18. frigyi 2007. december 05. 19:34
  „ostoba emberek gyülekezete!!!
  Mit akartok?megint 56-ot??????
  Mint az ovodában ,játszunk katonásat.
  Nevetséges.”
 • 17. Hannibal! 2007. december 05. 18:44
  „Legalább mi nem feltételes módban beszélünk , hanem teszünk is valamit!
  Dividie et imperia! Oszd meg és uralkodj! Ezt kellene elfelejteni és talán felülemelkedhetnénk ezen a kummunista mocsok és szennyhadjáraton! Magdi amíg te a Magyar Gárdán rágódsz és ezzel kötöd le a figyelmet , addíg a szép kis családod alól kihúzzák szépen a talajt! Remélem akkor is ilyen bíztató szavakat írsz majd amikor szép lassan megvonnak tőletek minden támogatást. Mikor jelentél meg megelékezésen , vagy valahol ahol segíteni kellet . Majd akkor blamáld a Gárdát ha már te is fel tudsz valamit mutatni!

  Üdv: Hannibal”
 • 16. joco 2007. december 05. 16:22
  „d.d. lehet, hogy nem tanultam a magyarnyelvtant, de Te például miért nem a leirtakkal viatakozzol. Lehet, hogy én nem vagyok olyan mély magyar,mint Te !”
 • 15. H.Béla 2007. december 05. 15:45
  „Kisgomb
  sajnos még élnek olyan emberek, akik emlékezhetnek arra, hogy egy valamikori kis pártocska- DAP- hogyan alakult át néhány év alatt. hogyan hozta létre a "torna és sport" részleget, hogyan kezdtek el masírozni a "tornadresszben", és hová vezett az egész. akkor-~1920-1930- nem ment igazán jól a német gazdaság, néhány évig még világválság is volt, aztán egyszerre puccsal hatalomra került egy gátlásos, bajuszkás ember.
  azt meg, hogy engem mire emlékeztet a képen látható csoport, hadd döntsem el magam, engedd meg nekem, hogy rossz érzésem legyen. miért nem tart senki a cserkészektől?”
 • 14. d 2007. december 05. 15:22
  „joco !

  Tanultál te magyar nyelvtant ? Az írásodon nem látszik”
 • 13. joco 2007. december 05. 14:46
  „Kisgomb. Na ja a "szebbjövö" köszöntése vitte be hazánkat a II.Vh,.ba, melyet egy ellenforradalmi - tengernélküli tengernagy, királynak tett esküjét megszegeő királynélküli királyság kormányzoja álta irányitott -kormány inditott el.Kisgomb, ha az a zászló nem nyilas akkor pont azt és nem mást választottak a"történelmi"zászlok közül? Pont ez a zászló volt melyet a legutoljára vezettek be és használtak a legkevesebb ideig az Árpádházi uralkodok,Na hát erre köss "gombot".K.gomb azok az emberek nem arra büszkék, hogy magyarok, hanem arra, hogy egy letünt-nyilaskorszak- külsöségeit használják, ha Te is ilyen vagy hát ugy kell Neked. Az én szemembe akkor Te is az vagy.”
 • 12. Kisgomb 2007. december 05. 13:09
  „Joco: Tudod, egy kicsit utána kéne nézned a dolgoknak mielőtt még hülyeségeket irogatsz. A szavaidból ítélve a Kitartás szót a nyilasok találták ki, és ezt bizony soha többet nem lehet használni.
  A Szebb Jövőt! pedig még csak véletlenül sem a nyilasok használták. Dehát tudom, te ezt is jobban tudod. Ezt a köszönési módot a Trianon utáni országban használták az emberek. De ha szerinted ők is nyilasok voltak, akkor jobban tennéd ha kussolnál. Én nem vagyok nyilas, sem fasiszta, sem náci, csak egyszerűen magyar ember vagyok, aki bizony nyíltan meri viselni például az árpádsávos kitűzőt, nyiltan merem lobogtatni az árpádsávos lobogót. Az a duma, pedig hogy az árpádsávos lobogó egy nyilas jelkép, hát hogy finoman fogalmazzak, baromság. Valószínű még nem láttál ezek szerint nyilas zászlót. Vagy szerinted az amerikai zászló is nyilas? Merthát abban is piros-fehér csíkok vannak. Na mindegy, ezen nincs értelme vitázni olyan emberrel, akiből csak úgy dől a gyűlölet olyan emberek ellen, akik még talán egy kicsit büszkék arra, hogy magyarok. Ezzel lezártnak tekintem a témát.”
 • 11. imi 2007. december 05. 11:21
  „A gárdisták legalább összetartanak ,nem úgy mint a nép.
  Reméllem sikerül tenniük valamit a rabló kormány ellen.”
 • 10. Lári 2007. december 05. 10:04
  „És miért öltözött katonai egyenruhába ez a sok galamblelkű családsegítő? És miért pont a nyilas párt jelképeit választották önmaguk azonosítására?”
 • 9. joco 2007. december 05. 09:43
  „Kisgomb: mégegyszer és lassan: a "jobbik" programját és eddigi "tevékenyésgét"ismerve csak is kicsi fasiszták gyülekezete az a m.gárda.De hát az "elköszönö" soraid alapján_"Kitartás" és "Szebbjövöt" hát kisgomb ezek voltak a kedvenc magyar nyilasaidnak a jelszavai. Hát kicsinyilasgombocska ezen fasiszta "csapatocskáktol" most nem de késöbb félni fogunk, ha hadjuk. Hát végignézve a nünbergi pert ,hát az ottani tömeggyilkosok is ártatlan emberkéknek tüntek, de amit ök és nevükben tettek, hát azt remélem sem és se unokáim nem fogják meg élni. Gombocska sem zsido, sem cigány söt még homokos sem vagyok, de irtozom az ilyen galamblelkü társaságoktól.Ja a tömeggyilkosságoknak mindegy , hogy milyen a szine : lehet az vörös, lehet az fekete- itt nálunk barna volt- akkor is mélyen elitélendö, söt üldözendö!!!!.”
28 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Idén sokkal drágább lehet a fenyőfa

Megyei körkép - Néhol már megkezdték a karácsonyfának szánt fenyő árusítását a megyében, a legtöbb… Tovább olvasom