Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 1°C Még több cikk.

Új számlázási szoftver a Pannon-Víznél

A győri központú Pannon-Víz Zrt.-nél új számlázási szoftvert vezettek be, amelynek fontos hozadéka, hogy a fogyasztók társaságnál vezetett folyószámláján azonnal megjelenik a befizetett összeg.
Azzal, hogy a számlák naprakésszé válnak, megoldódnak a korábbi csúszásokból adódó problémák, a kézi rögzítés miatt a régebbi rendszerben ugyanis többnapos késéssel kerültek a számlákra a postai csekkeken történt befizetések - fűzte hozzá.

Az elnök-vezérigazgató közölte azt is, hogy a kintlévőségek behajtására a követeléskezelő céget vontak be. A 60 napot meghaladó kintlévőség 270-300 millió forint a 8 milliárd forintos éves üzleti forgalom 3,5 százalékát teszik ki. A behajtás szigorításától a kintlévőségek csökkenését várják. Ezt erősíti Győrben a lakásbérletekről szóló önkormányzati rendelet módosítása, amely kimondja, hogy a bérleti jogviszony megszüntetéséhez vezethet a közműdíjak fizetésének elhanyagolása.
A behajtó cég tevékenysége a Pannon-Víznek nem kerül pénzébe, mert a felmerülő költségeket a fogyasztóra terheli. Így a szolgáltató a teljes számlaösszeghez hozzájut - tette hozzá Tőke László.

A Pannon-Víz Győr- Moson-Sopron, Komárom és Veszprém megyében biztosítja a fogyasztóknak a vizet és a szennyvíz elvezetést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Széchenyi Egyetem: alapítványi támogatás segítheti az önköltséges hallgatókat

Pénteken kihirdették intézményenként az egyes képzési területekre vonatkozó keretszámokat, kiderült:… Tovább olvasom