Kisalföld logö

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 20°C | 33°C Még több cikk.

Új portál segíti a szálláskeresőket

"Szállásportált" indított Győr város önkormányzata, a www.szallas.gyor.hu honlap már elérhető, hangzott el a péntek délelőtti városházi sajtótájékoztatón. Az idegenforgalom fellendítését szorgalmazó pályázaton az Infoart Média Bt. szakmai csapata nyerte az internetes portál kidolgozásának lehetőségét.
Most nyolc jelentős győri szállásadó adataival, ajánlataival találkozhat az érdeklődő, további tíz szálláshely adatait most töltik fel, ám továbbiak csatlakozására is van lehetőség. A portál közérdekű, az ide jelentkező szállásadóknak nincs belépési díj, hiszen a város célja, érdeke, hogy minél bővebb, színesebb kínálatot adjon az ide látogatóknak.

Érdekesség, hogy az oldalra kalandozók napi, heti eseménynaptárt találnak részletes leírásokkal is a legkülönfélébb győri programokhoz, akár ezek alapján is kiválaszthatják, mikor akarnak a városban jönni, mennyi időt szándékoznak itt tölteni - s a bemutatkozó szálláshelyek közül választva azonnal helyet is foglalhatnak.

A szálláshelyek kínálatát Győr 15-20 kilométeres körzetére szándékoznak kiterjeszteni.

Olvasóink írták

 • 13. tg 2008. február 19. 17:19
  „Joe nak igaza van. NEM portált kell fejleszteni amit ingyen kapsz százat ezerszer ismertebbet és hatékonyt hanem TRATALMAT kéne már mögé rakni.

  1) szállást
  2) programot

  pótcselekvés az egész, valami kisokos kapott hétcégi feladatot és elvolt vele. Hírként a televízióban egyenesen szánalmas volt.”
 • 12. Joe 2008. február 17. 13:43
  „Igenis itt észosztásra van szukség és logikussan kell gondolkozni. Hogyan keresi egy kulfoldi turista ami érdekli a net-n. Magyarul a Startlapon ? Nem, mert a net anyanyelve az angol. Tehát az nem érdekes neki hogy magyarul mi van ott, pláne ha magyarul is nehéz odatalálni.”
 • 11. and 2008. február 17. 13:01
  „Joe! Ha nincs építőszándékú, csak magyarokat lenéző (Te nem vagy magyar) kritikád, jobb, ha meg sem szólalsz. Nézd végig hozzászólásaidat, mindegyik erről szól. Azért mert, Te megpattantál és "amerikás" lettél, nem feltétlenűl az észosztást kellene választanod.”
 • 10. Joe 2008. február 17. 08:33
  „Bizony siralmas hogy a net-n felakarjátok találni a kocsikereket.”
 • 9. Hi 2008. február 16. 23:19
  „Szerintem Győrnek már éppen szüksége volt valami elmozdulásra a turizmus területén. Jó pár évvel ezelőtt még voltak turisták a városban - most alig. Igen is programokat, fesztiválokat kell szervezni és itt tartani a turistát. Én mint győri szállásadó örülök, az oldal nagyon tetszik, és magam is fel szeretnék rá kerülni. A lehetőséget ingyen kapjuk a várostól és erre nem nagyon volt még példa. Köszönjük! Hajrá Győr! Éljünk vele! Joe - siralmas amit írsz és semmi köze a témához.”
 • 8. Joe 2008. február 16. 17:47
  „Ja! Neumann Jánosról és Teller Edéről már hallottál?

  Persze én nemcsak hallotam róluk, de ismertem is oket. Teller Izraelinak vallota magát és abszolut nem volt kiváncsi szulohazájára. N.J. fia pedig Pincetonban tanit.”
 • 7. Joe 2008. február 16. 17:07
  „Azt hogy Gyorben jovo héten mit lehet csinállni a város lapján kellene hogy legyen, mert normálissan ez igy van. Tehát kattintunk Gyor aztán ott van, nem pedig kattintunk szállás és ott van. Mo.-n még gyerekcipoben járnak a net-n,de pofa az van. Aki tud az nyugatra tart csak ma is, mert ott bizony nehezen érvényesul. Sokat kell ott még fejlodni.”
 • 6. Neo 2008. február 16. 15:46
  „Joe!
  Szétnéztem a lapon, mert megtetszett az "ajánlásod"!

  Én is google kereső párti vagyok.. de
  Kellemes meglepetésben volt részem!
  Van rajta egy normális eseménynaptár, ami valljuk be nem a megszokott 0 tartalommal rendelkezik! Végre egy hely ahol a kocsmatúrán és a Plázaview-n kívül található valami... remélem töltik majd még adattal, meg ismertetővel...

  Joe: teszteljünk! keress rá a gugliban, hogy a jövő héten Győrben mit tudsz csinálni? Kíváncsi vagyok hány oldalon verekszed túl magad mire találsz valamit.
  A szállásfoglalás meg gondolom bővülni fog, mert ahol a belépés díjtalan, ott előfordulhat, hogy tényleg kattintassz és a legjobbat is megkapod, nem csak azt aki fizet mint a gugliban!”
 • 5. and 2008. február 16. 15:14
  „Joe! Te is megtalálhatnád már a kijáratot a fórumból. Azt hiszed, mert Te"amerikás" vagy, azért már oszthatod az észt, minden témában. Ki a francot érdekel, hogy mi van Amerikában, és milyen fejlettek. Az ami itt van mi szenvedjük meg, és remélem egyszer rend is lesz. Ha csak lenéző, lesajnáló stílusban tudsz beszélni (más fóruntémákban is), nincs szükség a tanácsaidra. Éltél volna nálunk az elmult rendszerben, biztos nem lenne ekkora mellényed.
  Ja! Neumann Jánosról és Teller Edéről már hallottál?”
 • 4. Joe 2008. február 16. 14:13
  „Igen a Google az megtalálja a szállást és megadja a linket, infot és utvonalat is oda. Igy megy ez a USA-ban. Tehát itt megint csak levannak maradva. Legtobb fejlodés a net-n a Google kezdeményezése alapján van. Nem kell feltalálni Mo.-n a kocsikereket. Kovetkezik majd a forditás is Magyarbol, remélem használhatói szinten.”
 • 3. Joe 2008. február 16. 13:16
  „Mikor valaki szállást keres akkor googlizik az USA-ban. Beteszi a szállást a keresoben meg a várost. Azok ugranak be akik ezt megfizetik. Csupán azért mondom ezt mert az USA 20 évvel megelozte a világot a net-n.

  Természetes hogy vannak lapok kizárolag szállásra, de a jártasabb ember a net-n ezzel tisztában van. Okosabban tennék ha angolul is lehetne a telefonkonyvet keresni. Minden nácio ezt igy teszi.

  Lehet hogy ez már megvan, de kétlem. Majd megnézem.”
 • 2. kiváncsi 2008. február 16. 00:45
  „Elég gyatra a lap. Ha a részletes keresővel próbálkozom, visszalök a kiinduló pontra. Ezen kívül talán a szállásoknál kellene térkép is, hogy a vendég oda találjon. Van a neten száz számra ilyen célú lap, csak meg kellett volna nézni néhányat.”
 • 1. Joe 2008. február 15. 22:07
  „Helyet azonnal foglalhatnak, jó vicc ! Tehát aki kattint az majd itt kapja a legjobb árat. ;))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

280 millió forint értékű eszközöket kaptak a győri tűzoltók

Régió, Budapest - A magasban végzett tűzoltáshoz és mentéshez szükséges 42 méteres, emelőkosaras… Tovább olvasom