Kisalföld logö

2018. 08. 17. péntek - Jácint 17°C | 28°C Még több cikk.

Új munkahelyek Kunszigeten

Míg Győrött több cég leépíti alkalmazottainak létszámát, Kunszigeten új munkahelyeket teremt a gépkocsitömítéseket gyártó vállalkozás.
Kunszigeten 1996 óta készülnek gépkocsitömítések abban az üzemben, amit most az autógyárak beszállítója, a Federal Mogul Corporation kibővít. Az új ötezer négyzetméteres gyártócsarnok építése januárban kezdődött el. Átadásának határideje június, míg a kétezer négyzetméteres iroda- és szociális tömbnek
augusztusban kell elkészülnie. A beruházás befejezése után bővül az üzem kapacitása, szélesedik a gyártott termékek spektruma.
A kivitelezés jó ütemben halad, mostanában látványos szakaszába ért. A földből hirtelen „kinőtt" oszlopokat a falubeliek és az arra járók is észrevehetik, hiszen a csarnok vázszerkezete elkészült, jelenleg a burkolását végzik. Puskás Ferenc személyzeti vezető a Kisalföldnek elmondta, hogy a fejlesztés következményeként az alkalmazottak jelenlegi háromszázas létszámát a tervek szerint kétszázzal növelik, júniusban elkezdődnek a felvételek. Ennek Lendvai Ivánné polgármester is örül. Úgy véli, hogy akik a faluból Győrbe járnak be dolgozni és esetleg elvesztik állásukat, azok helyben találhatnak maguknak megélhetési lehetőséget. Szerinte a bővítés, a munkásfelvétel mindenképpen biztonságot ad a településen és a környéken élőknek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

I-posta: válasz a kor kihívásaira

Milliárdos nagyságrendű fejlesztés részeként újabb állomásához érkezett az integrált postahálózat… Tovább olvasom