Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Új lakások Nádorváros szívében - Költözzön most, fizessen jövő nyáron!

Üdítő látni, hogy a megtépázott győri lakáspiacon vannak olyan lakásberuházások melyek sikeresen elkészülnek, a lakók pedig minden féle jogi probléma nélkül átvehetik és élvezhetik lakásaikat. (x)


Egy ilyen 27 lakásos társasház várja még 8 lakás erejéig leendő lakóit Nádorváros szívében! Az ingatlanok igényes környezetben biztosítanak luxuskörülményeket a beköltözőknek.

A társasházat a Primusz Projekt Kft. építette. A cég 16 éve működik sikeresen a győri ingatlanpiacon. A Babits Mihály utcában lévő társasházban 27 minőségi lakás található.

A nádorvárosi luxus három emeleten és tetőtérben várja a beköltözőket

A társasház belső tereit úgy alakították ki, hogy azokat bármikor át lehessen építeni. A legkisebb garzontól a négy, négy és félszobás lakásig vannak ingatlanok az épületben.

Új lakások Nádorváros szívében - Költözzön most, fizessen jövő nyáron! (x)


Nádorvárosi luxus

A meglévő lakásokból még 4 lakásnál tudják biztosítani a következők akciós lehetőséget: Költözzön most, és fizessen jövő nyáron! Melynek keretében a lakásba azonnal beköltözhet és foglaló mellett a következő 10-11 hónapban csak bérleti díjat fizet, melyet teljes egészében beszámítanak a most megegyezett vételárba.
Így már most élvezheti saját lakását, és a vételár pedig még 1 évig Önnek kamatozik!

Tudjon meg többet ezekről az ingatlanokról!

A lakások Nádorváros szívében találhatóak. A Primusz Projekt Kft. sztárszomszédokat nem tud senkinek sem garantálni, de egy kivételes adottságú és nívós házat igen.


A társasház lakói így vélekednek az ingatlanról

"Győr melletti településről költöztünk Nádorváros szívébe, egy az ízlésünk szerint elkészült kényelmes lakásba. Megfizethetetlen ez a városi kényelem! Fűtésre, melegvízre semmi gondunk, 90 négyzetméter feletti lakásunkra 18.000 Ft fűtési díjunk volt most januárban. Várakozásainkon felül teljesített ez a társasház. A környék rendezett, a lakótársaink is nagyon kedves emberek. Nem bántuk meg!" M.T.

"Első saját lakásom amit itt vettem. Nagyon izgultam, jól döntök-e. Így majdnem 1 év után, nyugodtan mondhatom, jobbat nem is választattam. Mindenkinek csak ajánlani tudom a házat!" É.Á.

"Ilyen gyönyörű házban még nem laktam! Az eladók hozzáállása, korrektsége egyedülálló. Ritkán tapasztalni ilyet manapság. Ja és cuki a kávézó a ház alatt...azok a sütik :-) !" D.V.

A társasház igényes, környezettudatos építés során jött létre. A felhasznált építőanyagok: fa, kő, olyan égetett porcelántermékek, amelyek mindenképpen a természetességet sugározzák. A ház külsőleg is merőben eltér a betontömegektől. Semmiben sem hasonlít a panelokhoz. A lakások többségéhez hatalmas balkonok is tartoznak. Az épület felső szintjeiről csodás kilátás nyílik a belvárosra.

Az ingatlanok 40-75 négyzetméteresek, de ezek igény szerint flexibilisen alakíthatók, akár 110-150 négyzetméteressé varázsolhatóak.

Jóföldi Gábor, a Primusz Projekt Kft. ügyvezetője a következőképpen nyilatkozott a lakásokról:

- Az adott környékhez méltóan építettünk egy olyan társasházat, amely ezt a környéket kiszolgálja. Tényleg nem tudjuk garantálni a sztárok, viszont egy igényes, 21. századi kialakítású apartmanokat, lakásokat igen. Az ingatlanok átalakításánál a méretbeli maximális határt a külső falak adják meg.

Ha rendelőjét, irodáját minőségi környezetbe helyezné át; munkájához nyugalomra van szüksége; de mindezek ellenére könnyen megközelíthető akar maradni, akkor ideális választás ezen új épület földszintje, ahol körülbelül 190 négyzetméter szabadon alakítható, irodák, rendelők kialakítására van lehetőség. Amennyiben itt alakítja ki rendelőjét egyedi igények szerint, őrzéséről is a Primusz Projekt Kft. gondoskodik a következő egy évben.

Költözzön most, fizessen jövő nyáron!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kő kövön: Apáca utca - Jövő héten már járható lesz?

Győrben május óta okoz bosszúságot az Apáca utca közműveinek cseréje. A kisalfold.hu azt az ígéretet… Tovább olvasom