Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 1°C Még több cikk.

Új köztéri interaktív üzenőfal lesz az adyvárosi tónál

A látványos felújítási munkák nagy része már megtörtént, a jövő hét végére minden készen lesz.

Látványos szakaszához érkezett az adyvárosi (I.sz.) tározózó második ütemű fejlesztése, melyről Radnóti Ákos, a körzet önkormányzati képviselője számolt be.

A tó körül csaknem teljesen kész a sétány, amitérkővel lett burkolva, emellett elkészült már három olyan új járdaszakasz is, ami a sétány megközelítését szolgálja, - eddig nem volt szilárd burkolatú, s rendszeresen poros, sáros területen lehetett csak eljutni hozzá.


Radnóti Ákos hozzátette, hogy a napokban már kikerült az új köztéri interaktív üzenőfal is, mely a tó átadása után lesz használható és elhelyezték a szakemberek a természetes kőből készült nagyméretű ülőköveket is. Továbbá a napokban megtörténik a közvilágítás cseréje.

A képviselő elmondta, hogy a munkák nagy részén már túl vannak, a jövő hét végére már minden kész lesz.

Az utolsó szakasz során visszakerülnek a köztéri padok, a sok régi mellett újak is lesznek, illetve rengeteg virágládát is kihelyeznek ,s a szökőkút is megújul. A környezet megóvása érdekében kamerákat helyeznek ki.


A képviselő köszöni az adyvárosiak türelmét és úgy véli, megérte a munkákkal járó zaj és kellemetlenség, mivel ˝egy olyan színfoltja lesz ez a tó és környéke a városrésznek, amire nem csak az itteniek, hanem minden győri büszke lehet majd.˝

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Időoszlop lesz a Dunakapu téren - fotók, videó

Egy nyugalmazott rajztanár ötlete valósul meg a megújuló győri Dunakapu téren: időoszlopot állítanak… Tovább olvasom