Kisalföld logö

2017. 01. 21. szombat - Ágnes -9°C | 1°C Még több cikk.

Új környezetben dalolhat az Őszirózsa

A Nagybajcs Község Polgáraiért és Környezetéért Alapítvány európai uniós pályázaton több mint 3,7 millió forintos támogatást nyert az Új Magyarország program keretéből a faluház működési feltételeinek és civil szervezeteinek támogatására.

A pénzből megújult a faluház kerítése, az udvart az ősz színeit szimbolizáló térkövekkel burkolták, s az idős embereknek kedvező, hogy az akadálymentesítés is megtörtént.

– Az Őszirózsa Nyugdíjas Kórus is új ruhában léphet fel, miután fontosnak tartottuk, hogy a pályázati pénzből arra is fordítsunk. Hiszen a kórus élteti a település művészeti életét, hagyományait – mondta az átadási ünnepségen az alapítvány elnöke, Ladocsi Flórián.

Az elnök hangsúlyozta, sokaknak találkozott a véleménye a közösségi tér kialakításáról, hogy azt olyanná tegyék, ami örömet jelent a használók számára.

Mivel több generáció érdekeit szolgálja, a térnek sokfunkciósnak kell lennie, így bármilyen közösségi rendezvénynek biztosíthat kulturált teret.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Start: járdák, árkok készülnek közmunkával

Többek között egy kilométer térkövezett járda, nyolcszáz méter betonlapokkal kirakott belvízelvezető árok az eredménye a Start-mintaprogram elmúlt hónapjainak. Tovább olvasom