Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Új körforgalom épül Szabadhegyen

A Noa Győr Investment Kft., a Royal Parkváros beruházója 120 millió forintért új körforgalmat épít Győrben, a József Attila utcában.
Csak néhány hónap telt el azóta, hogy Győrben, Szabadhegyen a József Attila utcában elkezdődött a Royal Parkváros építése. Mára befejeződtek a II. épület épületszerkezeti munkái. Pár héten belül elkezdődnek az I. épület látványos munkálatai.

A József Attila utcában elhaladók láthatják, hogy épül az új körforgalom, a parkvároshoz tartozó új bevezető út, bicikliút és a járda. Így hamarosan összekötötté válik a parkváros a József Attila utcával. Győr új körforgalommal bővül. Így rendezettebbé, szervezettebbé és biztonságosabbá válik a forgalom, aminek különösen a parkváros megnyitásakor lesz fontos szerepe. A bevezető útszakasz minősége egyben iránymutató arra is, hogy a parkvároson belül milyen úthálózat épül ki. A körforgalom és a bevezető út a járdával és a bicikliúttal 120 millió forintba kerül, melyet a beruházó fizet. A járda és a bicikliút esztétikus térkőből készül. A közvilágítást pedig a megszokottól eltérően finom vonalú kandeláberekkel oldják meg.

Amire az útépítési munkálatok befejeződnek, elkészül a II. épületben a mintalakás is. Az érdeklődők a tervrajzok és a makettek után már élőben is megtekinthetik, hogy milyen minőségben készülnek az otthonok.
Természetesen a körforgalom, a bevezető út és a mintalakás átadása minden építkezés esetében nagy eseménynek számít, ez a Royal Parkváros életében is így van. Várhatóan június végén kerül sor a „bokrétaünnepségre", melyen jelképesen egy bokrétával avatják fel a II. épületet. Ezzel ünneplik meg, hogy tető alá kerül az épület, egyben remek alkalom az érdeklődők és a lakástulajdonosok számára is, hogy élőben láthassák készülő lakásaikat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szárnyalnak a telekárak

A kilátásba helyezett péri reptérfejlesztésnek már most érezni a hatását: a Győr melletti településen a 70 eladó telek mellé még 140-et terveznek; s míg kétmilliót kérnek a régebbi ingatlanokért, az újak már négybe kerülnek. Tovább olvasom