Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 13°C | 20°C Még több cikk.

Új helyszínen a Nyugdíjasegyetem

A Nyugdíjasegyetem szervezői hétfőn úgy döntöttek, hogy a várható időjárásra tekintettel ezen a héten szerdán nem a megszokott helyszínen tartják meg a rendezvénysorozat következő előadását.

A Széchenyi István Egyetem kis sportcsarnoka helyett az egyetem nagyobb sportcsarnokába várják a regisztrált hallgatókat.

A változtatás azonban nem a csarnok mérete miatt indokolt, hanem mert az új helyszínen meleg, napfényes időben is komfortosabb légkört tudnak biztosítani, nem emelkedik meg a hőmérséklet, ami az idősebb embereknél kellemetlen tüneteket okozhat az egy óránál alig hosszabb előadás alatt is. Emiatt nem kell a hallgatóknak messzebbre menniük, mint eddig, a két csarnok egymás tőszomszédságában található.

Az időpont pedig változatlan, május 5-én, 16.30-kor kezdődik a következő, a hetedik ˝tanóra˝. Dr. Szegedi András ˝Jogos˝ kérdések: polgárjogi ismeretek időseknek címmel tart tájékoztatót. Szokás szerint már az előadás előtt egy órával kinyílnak a sportcsarnok ajtajai.

A Nyugdíjasegyetem szervezői, a Széchenyi-egyetem, a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kara, a Pannon Nyugdíjas Szövetség és a Kisalföld várja az előadásra a nyugdíjasokat, akik előzetesen már jelentkeztek!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az átlagosnál enyhébb és esősebb volt az április

A sokévi átlagnál 0,5–1 Celsius-fokkal enyhébb volt az idei április. Tovább olvasom