Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Új helyen várja olvasóit március 1-től az egyetemi könyvtár Győrben

Az egyik legjelentősebb, valamennyi egyetemi polgárt érintő költözés véget ért, így az INNO-Share épületben található megújult Egyetemi Könyvtár 2011. március 1-jén korlátozott szolgáltatási körrel megnyitja kapuit.

A 2011. január 26-án tartott ünnepélyes műszaki átadáson a kivitelező konzorcium képviselője átadta az Új-Tudástér és INNO-Share épületeket egyetemünk rektorának. Ezzel a szimbolikus lépéssel az infrastrukturális beruházás építkezési szakasza lezárult.

Jelenleg folyamatban van a bútorok és egyéb berendezések beszerzése és beépítése, valamint az informatikai hálózat kialakítása. Megkezdődött és a következő hónapokban folyamatosan zajlik a szervezeti egységek átköltözése. A két új épület várhatóan 2011. szeptemberétől fog teljes funkcióval üzemelni.

Az egyik legjelentősebb, valamennyi egyetemi polgárt érintő költözés véget ért, így az INNO-Share épületben található megújult Egyetemi Könyvtár 2011. március 1-jén korlátozott szolgáltatási körrel megnyitja kapuit. Dr. Szekeres Tamás rektor február 28-án, hétfőn 15.30-kor nyilvános keretek között köszönti a könyvtár munkatársait és leendő látogatóit az INNO-Share épület központi terében.

2011. február 21-től már fogadja - egyelőre ugyancsak korlátozott funkciókkal - a jelenlegi és végzett hallgatókat az Új-Tudástér I. emeletén található Alumni, Karrier és Információs Központ.

Várhatóan 2011. márciusában kerül átadásra a volt Nagymotor Próbaterem átalakítása után az AUDI Belsőégésű Motorok Tanszék motorvizsgáló laboratóriuma. Jelenleg az épületben a próbaüzem zajlik, a környezetében külső tereprendezési és közműépítési munkák folynak. Fokozott figyelmet kérünk a laboratórium és a távközlési épület közötti út használatánál, 2011. március elejéig az út lezárásra is kerül!

Az egyetemi kampusz északi részén január végén megkezdődött a MOBILIS Agóra Centrum építése Győr városának beruházásában. Az ott közlekedők részéről, valamint a Városi-Egyetemi Csarnok mögötti parkolók használata során fokozott figyelmet kérünk.

Olvasóink írták

  • 1. Cloeon_dipterum 2011. február 22. 14:35
    „Inno-szar? A név hűen tükrözi az építészeti "stílust"...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bérkiegészítés az egyházi intézményeknek

Az egyházi fenntartású oktatási, szociális és egészségügyi intézményekben dolgozók – hírek… Tovább olvasom