Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 1°C Még több cikk.

Új felnőttpraxis Csanakon

Dr. Horváth Zsuzsanna a megszépült ménfőcsanaki rendelőben negyedik felnőttháziorvosként látja el a betegeket.
A kapuvári születésű háziorvos gyermekkorát Beleden és Csornán töltötte. Orvosi diplomáját 12 éve, a Pécsi Orvostudományi Egyetemen szerezte, majd egy Pécs melletti kisváros kórházában kezdte a munkát.
– A belgyógyászati osztályon szinte mindenféle betegséggel találkoztam, így a gyakorlatban is sokat tanultam – mondta el lapunk megkeresésére a fiatal doktornő. – A fiunk megszületését követően visszaköltöztünk Győrbe. A férjem kardiológus, engem pedig a Petz-kórház gasztroenterológiai osztályán új feladatok vártak. Rácz professzor úr irányítása mellett rendszeresen végeztem gyomortükrözéses vizsgálatokat, 2000-ben belgyógyászatból is szakvizsgát tettem.
Dr. Horváth Zsuzsanna – kislánya megszületését követően – az anyai feladatokat látta el „főállásban", később pedig a kórház vérellátó osztályán helyezkedett el.

A család Győrújbaráton telepedett le, jelenleg is ott élnek. A doktornő tavaly határozott úgy, megpályázza a Ménfőcsanakra kiírt felnőttpraxist. Sikerült, így néhány hete már a felújított, megszépült rendelőben fogadja a hozzá fordulókat. (Körzete a Csanaki utca, Lapály utca, Málna utca, Paptagi utca, Szeder utca, Vadvirág utca, Cseresznyés utca, Epres utca, Garan János utca, Dr. Szirányi Miklós utca, Ecker János utca, Forráskút utca, Galgóczy utca, Gergely Béla utca, Hármashatár út, Hegymester utca, Hóvirág utca, Kővirág utca, Rózsa út, Szellő utca és a Győri út egy része, de természetesen Győrből is fogadnak betegeket.)

– A rendelési időt igyekeztük úgy kialakítani, hogy a munkába járóknak, a fiataloknak is a lehető legoptimálisabb legyen – folytatta a doktornő. – Így például csütörtökön 8–10-ig, délután pedig 4–6-ig van rendelés. A körzetbe bárki jelentkezhet, ennek módja, hogy a rendelési időben felkeresnek és jelzik ezt a szándékot. Előjegyzési időpontot a 449-291-es, vagy a 30/589-0443-as mobilszámon lehet kérni.
„ Több mint tíz éve Csanakon élek, most úgy döntöttem, az új doktornőhöz átjelentkezem a győri háziorvosomtól. Helyben van, nekem praktikusabb és a rendelő környezete is megszépült."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megkezdődött a Kölcsey-hét

Hétfőn a győri Kölcsey-szobornál és a kismegyeri emlékoszlopnál a nevelők és az osztályok koszorúztak, az iskolarádión keresztül pedig Jámbor László igazgató emlékeztetett a „magyar nép zivataros századaira", a Himnusz születésének történelmi hátterére. Az iskolavezetés Szabados Jánosról, az intézmény első igazgatójáról is megemlékezett, sírjánál koszorút helyeztek el. Tovább olvasom