Kisalföld logö

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 20°C | 33°C Még több cikk.

Új burkolat a Pálffy sétányon

Győr - Térkő borítja ezentúl a Pálffy utcai parkolók melletti szigetet. A fák alatt padok várják azokat, akik séta közben szeretnének megpihenni. A Győri Kommunális Szolgáltató Kft. alvállalkozók bevonásával 2,6 millió forintból újíttatta fel az autókból kiszálló vezetők kigyúrta területet.
Összesen 2,6 millió forintból alakított ki a Győri Kommunális Szolgáltató Kft. alvállalkozó bevonásával sétányt a Pálffy utcában. A térkővel borított részen padokat és hulladékgyűjtő edényeket helyeztek el, melynek mindkét oldalán fizetőparkoló húzódik. A társaság ügyvezető igazgatója, Kovács Barnabás az átadáson elmondta: korábban a sétány felülete olyan zöldterület volt, amely a forgalmas környezetben nem volt képes ellátni díszítőfunkcióját. Az átalakítást követően az autók szilárd burkolatú csík mellett parkolnak, ami megkönnyíti a gépkocsiból való kiszállást.

A városrész önkormányzati képviselője, dr. Somogyi Tivadar alpolgármester hangsúlyozta, az esztétikum mellett fontos, hogy a Pálffy utca ezen szakasza mintegy bekapcsolódott a város sétálóutca-rendszerébe. S ha valaki a belvárosból az Árkádig akar kisétálni, megpihenhet a szép kivitelezésű padokon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Világsztár rockzenészek adnak ingyenes koncertet Győrött

Győr - Eljött az idő, pontosabban eljön. Augusztus 30-án egyelőre még nem tudni, hol, de világsztár… Tovább olvasom