Kisalföld logö

2017. 02. 20. hétfő - Aladár, Álmos 0°C | 9°C Még több cikk.

TV a gyermekekért

A Győr TV gyűjtésének eredményeképpen a napokban százezer forint került a megyei kórház gyermekosztályára. A pénzből az osztály orvosai fontos szakkönyvet vásároltak.
A megújult városi csatorna nemrég a Széchenyi téren nézőivel együtt ünnepelte megalapításának tizenhatodik évfordulóját. A nagyszabású rendezvényen – bár a szórakozásé volt a főszerep – a szervezők a segítségnyújtásról sem feledkeztek el. A tombola bevételét a megyei kórház gyermekosztálya részére ajánlották fel. Az itt összegyűlt 35 ezer forintot a Győr TV munkatársai és magánemberek kiegészítették százezer forintra, melyet O. Horváth Márta igazgató nyújtott át dr. Horváth Imre osztályvezető főorvosnak. A csatorna igazgatója elmondta: a karitatív kezdeményezést folytatni kívánják, s ha összegyűlik a következő százezer forint, azt újból ennek az osztálynak adják.

A százezer forintos adomány hírére összeültek az orvosok, s úgy döntöttek, hogy egy angol nyelvű, naprakész ismereteket tartalmazó szakkönyvet vásárolnak belőle. (Már nagy szükség volt egy olyan kötetre, mely az utóbbi idők felfedezéseit, tapasztalatait összegzi.) A főorvos arról is beszélt, hogy a csatorna következő adományából a gyógyításhoz használt kisebb, de fontos eszközöket cserélik újakra.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vonattal ütközött Szanynál

Súlyos vasúti baleset történt szerda este Szanynál. Az autóban ülő kislányt a gyermekülés óvta meg. Tovább olvasom