Kisalföld logö

2017. 02. 25. szombat - Géza -1°C | 8°C Még több cikk.

Tűzoltóverseny Pannonhalmán

Több mint ötven raj részvételével a hétvégén tűzoltóversenyt tartottak Pannonhalmán.
Több mint ötven raj részvételével a hétvégén tartották meg Pannonhalmán a Győrben és a város környékén működő önkéntes és létesítményi tűzoltóságok versenyét.

A versenyzőket és a vendégeket Hullámos László ezredes, a győri tűzoltóság parancsnoka köszöntötte. A versenyszámok között szerepelt a váltófutás és a résztvevőknek az is feladatuk volt, hogy a kismotorfecskendőt összeszereljék. A legeredményesebb tűzoltó-egyesület a győrújbaráti lett. A csapat első helyezést ért el az iskolai fiú, ifjúsági leány, ifjúsági fiú és felnőtt férfi kategóriákban.

A lánycsoportok közt a börcsiek bizonyultak a legjobbaknak. Felnőtt női kategóriában Győrszemere nyert. A létesítményi tűzoltóságok közül a Graboplast csapata végzett az első helyen. A versenyt színesítette a bősi egyesület és a győri tűzoltóság szolgálati csoportjának bemutatója, a múltidéző, lovas tűzoltófecskendő felvonulása, tájékoztatta lapunkat Lendvai Imre őrnagy.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Költséges köztéri alkotások

Sok minden tartozik egy település lakóinak „komfortérzetéhez" – leglátványosabban talán (mondjuk a közlekedés mellett) a közterületek állapota: az utcák tisztasága, a parkok rendezettsége... És persze az úgynevezett köztéri alkotások, az emlékművek, szobrok, szökőkutak s mások. Győrben 92 ilyen alkotás van a város kezelésében, amelyek fenntartása elég költséges. Tovább olvasom