Kisalföld logö

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -8°C | 2°C Még több cikk.

Tűzhalál a győri Nép utcában

Egy idős ember meghalt Győrben kedden este fél 8 körül, miután a Bokréta utca egyik családi házának konyhájában tűz keletkezett. A győri tűzoltók a riasztás után négy perccel a helyszínen voltak, s egy idős nőt az ajtón át kihoztak a füstölgő épületből, s átadták őt a mentőknek.

Ezután a konyhai kályha mellett égő hulladékot és tüzelőanyagot két vízsugárral eloltották, majd egy PB-gázpalackot is kivittek az épületből. Az utómunkálatok közben a tűzoltók egy idős férfi holttestét találták az épületben. A helyszínen ott vannak a mentők és a rendőrség emberei, s még folynak az utómunkálatok, s a tűz, valamint a halál okának vizsgálata.

Fotó: Bertleff András
Fotó: Bertleff András

Olvasóink írták

25 hozzászólás
12
 • 25. 1olvasó 2008. december 29. 19:45
  „24. Én ugyanígy gondolom, volt, hogy engem is felbosszantott a hozzászólása, ma már csak legyintek egyet. De elemér az, hogy ha valaki beszél angolul, még nem jelenti azt, hogy attól okosabb is lesz!!!! Goldmund a hozzászólásai alapján sokkal értelmesebb, mint Ön.”
 • 24. ééén 2008. december 29. 18:25
  „Goldmound ja és zotya975 te is,nem nem érdemes ELIKÉVEL vitázni ŐŐŐ tud mindent.Eleinte én is mérgelődtem rajta,de már csak szánom.”
 • 23. elemér 2008. december 29. 15:37
  „Goldmund tanulj angolul aztán te is okosab leszel. Most csak azt tudod amit az orrod elé tesznek vagy leforditanak.”
 • 22. Goldmund 2008. december 29. 12:09
  „Persze-persze, de mindenütt laksz, mindenütt ott vagy, mindent tudsz. Kiokosítod az embert, hogy NÁLATOK, OTT AZ USA-BAN hogy közlekednek az autósok, majd elmagyarázod, hogy NÁLATOK OTT ÚJVÁROSBAN hogy kéne kihozni egy embert az égő házból.
  Nem is tudom, mi lenne velünk elemér, a Mindenütt Jelenvaló Nagy Bölcs nélkül.”
 • 21. elemér 2008. december 29. 11:34
  „Goldmund te tudatzavarban vagy. Kevesen vannak itt Újvárosbol de okoskodnak mint te. Se a tüzet nem látták se a sarkot nem ismerik, de még a net-n is tökhülyék.”
 • 20. Goldmund 2008. december 29. 09:22
  „Elemér, más hozzászólásaidból az jött ki, hogy az Egyesült Államokban élsz.
  Most meg kiderül, hogy Újvárosban? Vagy mindenütt, ahonnan okoskodni lehet?”
 • 19. zotya975 2008. december 27. 11:47
  „Elemér! Voltár már tűzben, égő épületben próbáltál már meg ott levegőt venni, mozogni tájékozódni, vagy bármit csinálni? Én csak egyszer vettem részt oltásban a melóhelyemen, nem is voltam közel a tőzhöz, csak a CO-palackokat húzkodtam oda az oltóknak, 5 perc után ki kellett mennem, mert taknyom-nyálam egybefolyt, a szemem ki akart esni , nem kaptam levegőt, szóval nem olyan egyszerű. Persze vannak olyan esetek, amikor feltéped az ajtót, vagy berúgod a hevederzárat, berohansz, egy levegővel megkeresed az áldozatot, felkapod ölbe a 80-kilós magatehetetlen testet, és kiugrasz vele az ablakon keresztül. Ja, ezt most láttam Superman-be. Szerintem most hagyjuk abba, ez már rég nem a cikkről szól!”
 • 18. elemér 2008. december 27. 09:16
  „Nem igaz, mert lusta disznók vagytok. Beszéltem a tüzoltokkal.”
 • 17. bonita2 2008. december 26. 23:00
  „Elemer ebben egyetertek eeenel. Sotet van, nincs vizes ruha keznel a sotet fust fojtogat, elvakit. Talan meg estleg hason kuszva bejutsz hamarabb es tobbet is latsz, de ismeretlen hazban nehezebb tajekozodni.
  Peace on Earth”
 • 16. ééén 2008. december 26. 15:47
  „ELEMÉR te beszélsz itt az emberek hozzáállásáról???? Nézz elösször magadba.Ezt a forumot is hogy kezdted??!! A legelső hozzászolásodban a szomszédokat szidtad.Ebben a forumban az összes hozzászolásod egy nagy kalap szar!!!Csak rágalmazni tudsz.Egy részvét vagy hasonló minek is.
  GRATULÁLOK A TÜZOLTOKNAK A GYORSASÁGÉRT ÉS AZ ÖNZETLEN SEGÍTSÉGÉRT. NEM SEMMI EMBEREK!!!”
 • 15. elemér 2008. december 25. 20:02
  „Világos hogy sarokházrol lehet szó, és ilyen sarok létezik. Azt hogy ott az embert hagyják egy égö házban és azt nézik, bizony sajnálatraméltó de tény.”
 • 14. Vikica 2008. december 25. 19:11
  „Nem tudom miköze a Nép utcának a Bokréta utcához.Különben meg Elemér!Megnézném Te,hogyan mennél be egy füstölgő idegen házba.Azt sem tudod mi holvan lehet ,hogy kisem jönnél többet. Részvétem a hozzátartozóknak”
 • 13. zotya975 2008. december 25. 18:36
  „Elemér! Hát nem tudom, ha én egy égő ház előtt állok, szerinted honnan lehet pillanatokon bellül vizes ruhát keríteni? És ha bemész, megtalálod a szerencsétlent, elengeded a rongyot, megragadod két kézzel az embert , gondolod a füstben kiérsz vele? Ha olyan nagy a füst egy levegőt nem lehet venni, már sötétedik a világ, és most lehet két halott van. Tapasztalat. Amúgy nem értem hogy jön ide a viszony a szomszéddal.: ember-ember. Mindenesetre dícséretes a hozzáálásod, hegy lehet bementél volna. Természetesen ezt csak az tudja eldönteni aki ott volt, így az asztalnál ülve utólag minden könnyen megy. Sokminden a szerencsén múlik, hogy most életmentő lennél, vagy áldozat.”
 • 12. elemér 2008. december 25. 18:29
  „Mentalitásodat ismerem, nem kell bemutatni. Nem az számit ki hal meg hanem mit hagyott neked.”
 • 11. elemér 2008. december 25. 18:13
  „Ott voltál de semmit nem tettél, aztán lett csak fekete kemény füst. Én végigmentem a Néputcán a sarokig. Te meg nem is láttad a Bokréta utcát a nagy füsttöl.”
 • 10. ééén 2008. december 25. 15:29
  „Ja még valami ELEMÉRKE te google bajnok nem néputca hanem bokréta utca OKOSTOJÁS!!”
 • 9. ééén 2008. december 25. 15:23
  „ELEMÉR te Olyan hülye vagy, mint a ló a hátúszáshoz!
  láttál te már egyáltalán fekete tömény füstöt????igen bemész és körülnézel egy olyan lakásba amit még életedben nem láttál aham.kiváncsi lettem volna az okos reakciódra a helyszinen ha te oda bementél volna akkor téged sem a tüzoltok hoztak volna ki hanem a hullaszállítók.ezeket a sorokat most egy olyan ember irta aki ott volt.elemérke meg ugy pattog hogy nem tud semmit.ŐKÖR!!!
  RÉSZVÉTEM A HOZZÁTARTOZÓKNAK!!!”
 • 8. elemér 2008. december 25. 14:13
  „Egyszerüen Mo.-n nem szokás menteni a szomszédot, mert megvárják a tüzoltót. Lehet hogy én berugtam volna az ajtót és egy vizes ruhával az orromon körülnéztem volna bent. Ez attol is függ hogy milyen a viszonyom a szomszéddal.”
 • 7. zotya975 2008. december 25. 09:12
  „elemér! Elnézve a lakóházat, nem egy mostanában épült városrész, ugyhogy szerintem a szomszédok is hasonló korúak. És ugye nem várható el egy ennyi idős embertől hogy tűzbe rohangálljon. De még egy fiataltól sem. Ha te ottlettél volna bemenetél volna a házba? És ha bemész megtalálsz a füstben és ki tudsz hozni egy 70-80 kilós magatehetetlen testet? Persze lehet hogy tévedek, és az összes szomszéd önkéntes tűzoltó, meg vízímentő.”
 • 6. elemér 2008. december 25. 08:16
  „Igen, rögtön beugrott a térkép mikor beraktam a google-ban. Kicsit továb mentem az utcán és láttam a sarkot. (nép utca, gyor, hungary)”
25 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kórházi szeretetszívek

Győr - A Petz Aladár Megyei Oktató Kórház gyermekosztályára ilyentájt sok-sok angyal érkezik,… Tovább olvasom