Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 13°C Még több cikk.

Turistabérlet és éjszakai múzeumkalandok

Győr - Ugyan tavaly a nyári szezonban csak negyven speciálisan turistáknak kialakított parkolási bérletet értékesített a Kommunális Szolgáltató. Idén újra ezzel a lehetőséggel igyekszik könnyíteni a városba szabadságuk alatt érkező idegenek dolgát, erősíteni Győr idegenforgalmi vonzerejét.


Ezért a tarifákon se változtatott, de az nem elég olcsó ahhoz, hogy a helyieknek "trükközésre" adjon okot. Kétféle bérlet van, az egyik a felszíni fizető parkolóhelyekre szól, a másik a parkolóházba is.

Van 3, 5 és 7 napos változat. Június 13-tól egészen szeptember 13-ig él ez a bérlet-lehetőség; a Tourinform irodában, a Baross útnál lévő üvegpavilonban is megvásárolható.

A városházi sajtótájékoztatón emellett a június 20-i programról is szó volt, a múzeumbogarak rajzásáról, azaz a izgalmas éjszakai programokról, amit Győr kiállító intézményei ezúttal szokatlan időpontban tartanak.

Olvasóink írták

 • 1. soppet 2009. június 12. 11:40
  „A Kommunális Szolgáltató Kft. ez évben is megpróbálkozik az un. turistabérlettel.
  A cikkíró szerint, : " ....nem elég olcsó ahhoz, hogy a helyieknek "trükközésre" adjon okot. ..."
  No comment!
  Trükköznek elegen az ingyen fehér bérlettel. Ha igazak a hírek akkor kb. 1000 db ingyen bérletet osztott ki a KOMSZOL igazgatója, 2009. évre.
  Ebből a bérletből nemcsak az alanyi jogon járók - képviselők, önkormányzati intézményvezetők stb. - kaptak, hanem az elmúlt 15 év "csókosai" kapták az bérletek mintegy 60%-át.
  Ezt úgy gondolja mindenki, hogy jól van?!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mozgáskorlátozottak a Munkácsy-kiállításon

Győr - Június 15-én, hétfőn 10-12 óra között várja a Munkácsy-kiállítás a mozgáskorlátozott… Tovább olvasom