Kisalföld logö

2017. 03. 25. szombat - Irén, Irisz 7°C | 13°C Még több cikk.

Tulajdonosváltás a Pannon-Worknél

A Kisalföldi Presztízs Díjat elnyert Pannon-Work Zrt. részvényeseinek többsége úgy gondolta, hogy globalizált világunkban, a nagyméretű vállalkozások versenyében szükség van a magyar tulajdonú cégek összefogására.


A hazai vállalkozások, ha összefognak - emberi, technikai, pénzügyi erőforrásaikat egyesítve -, az elhúzódó gazdasági-pénzügyi válság ellenére is nemhogy talpon tudnak maradni, hanem képesek tevékenységüket még tovább fejleszteni, s így hatékonyabban és jobb minőségben elégíthetik ki megrendelőik igényeit.

Igaznak tartja ezt a Pannon-Work saját tevékenységi területén is, a munkaerő-kölcsönzési piacon működő vállalkozások esetében is: ,,Össze kell fogni, hogy sikerrel jussunk túl az előttünk álló kihívásokon, sikerrel vegyük az akadályt ebben a nagy nemzetközi és hazai gazdasági átalakulásban!".

Július 1-től új tulajdonosa van a Pannon-Work Zrt-nek: a Gamax Informatikai és Munkaerő-kölcsönző Kft. vezetője és főtulajdonosa, dr. Homonnay Géza a Grosvenor Kft.-n keresztül szerzett csaknem száz százalékos tulajdonrészt a győri székhelyű, de kiterjedt országos irodahálózattal rendelkező, tíz éve sikeresen működő vállalkozásban. Ezzel Magyarország jelenlegi két legmagasabb kölcsönzött létszámot foglalkoztató, tisztán magyar tulajdonú munkaerő-kölcsönző vállalkozása egyesíti erejét: a Gamax HR üzletága összeolvad a Pannon-Work Zrt.-vel.
A tranzakció sikeres lebonyolításában és a vevő megkeresésében a nemzetközi hátterű IM&A Magyarország Kft. segítette az eladókat.

A megújult cég továbbra is - az októberig tartó egyesítési folyamat befejezése után is - Pannon-Work Zrt. néven folytatja működését, megőrizve a sikeres menedzsment és HR munkatársi csapat döntő részét.
A Pannon-Work Zrt. tíz éves története töretlen fejlődés és növekedés. A 2009-es üzleti évben 3,2 milliárd forintos forgalmat ért el, s havonta átlagosan 1.500 körüli kölcsönzött dolgozóval állt munkaviszonyban. A létszám alapján 2009-ben a legnagyobb magyar tulajdonú munkaerő-kölcsönző vállalkozásává nőtte ki magát. Napjainkban 1.800 körüli kölcsönzötti létszámmal dolgozik. Mindeközben a tágabb külvilág is elismerte teljesítményét: minőségi díjak, kiválósági díjak, presztízsdíjak a főbb mérföldköveik ebben a folyamatban. ,,Mindig fejlődni akartunk: ma jobbak lenni, mint tegnap voltunk."

A továbblépéshez a Gamax Kft. HR üzletágával történő fúzió adja az alapot. A Gamax Kft. szintén száz százalékban magyar tulajdonú vállalkozás, amely két évtizedes sikeres működést tud a háta mögött - elsősorban az informatikai piacon. Bár HR üzletága csak néhány éve kezdett fejlődni, növekedni, mégis napjainkban 2.200 kölcsönzött munkatársi létszámmal rendelkezik, amellyel a magyarországi munkaerő-kölcsönzési piac élvonalába került.

A megújult Pannon-Work Zrt. így mintegy négyezres létszámával nemcsak a legnagyobb magyar a munkaerő-kölcsönzési piacon, hanem összesítve (a külföldi tulajdonú cégeket is beleértve) elérte a második helyet Magyarországon.

Céljuk nem lehet más, mint az, hogy hamarosan a legjobbak legyenek - természetesen elsősorban ügyfeleik kiszolgálása területén.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kismamatorna a vízben

Az amerikai AquaNatal-módszert, vagyis a várandósság idején vízben végzett tornagyakorlatok… Tovább olvasom