Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 2°C Még több cikk.

Tükördarabbal szúrta hasba férjét a 44 éves nő Győrben

Életveszélyes sérülést okozott: a 3 cm hosszú darab letört és a sértett májába ékelődött.

A vádlott a 24 éves férjével azért dulakodott tavaly májusban, mert a férfi ittassága miatt nem engedte vezetni. A feleség a férj öleléséből próbált kiszabadulni, mikor a kezében lévő tükördarab a férfi hasfalába szúródott, abból egy 3 cm hosszú darab letört és a sértett májába ékelődött.

A bűncselekmény előtti éjjel a nő sokat ivott és amikor hazaért, férje éppen cigizett. A házastársak között a veszekedés már ekkor megkezdődött, majd másnap reggel folytatódott. Amikor az asszony másnap reggel győri otthonukból menni készült, férje próbálta visszatartani, s húzta vissza a lakásba.

E közben vette magéhoz a feleség a 15 centis tükördarabot, férjét nem figyelmeztette és miközben szabadulási céllal rángatta magát - a tükör nagy erővel fúródott a hasba.

A sértett a szúrást érezve azonnal szólt a vádlottnak olyan hangerővel, hogy azt mások is hallották, azonban a vádlott a vérző sebre pillantott, majd távozott otthonról és italozni ment.

A sértett májából a tükördarabot a kórházban eltávolították, így az idejében érkező szakszerű segítség következtében az életveszélyesnél súlyosabb állapot nem következett be.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés vétsége és segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt emelt vádat a vádlottal szemben.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiesett a vonatból és meghalt Ilcsi Győrben - Négy embert gyanúsítanak

A 22 évesen elhunyt Horváth Ilona ügyében négy vasúti dolgozót gyanúsítottak meg az ötéves elévülési… Tovább olvasom