Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Tudomány Győrben mindenkinek 5. előadásai

A jUNIor Egyetem következő előadására 2011. január 12-én 15:00 órakor kerül sor a Széchenyi István Egyetem F előadójában.

jUNIor Egyetem 5. előadása

A jUNIor Egyetem következő előadására 2011. január 12-én 15:00 órakor kerül sor a Széchenyi István Egyetem F előadójában.

Az előadás témája: Nano-tanoda - Érdekességek a nanoanyagok köréből címmel.

Előadó: Dr. Zsoldos Ibolya egyetemi docens.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk. Az előadásra a regisztráció ezen a linken lehetséges.

Dr. Zsoldos Ibolya
egyetemi docens, megbízott tanszékvezető

A Széchenyi István Egyetem Anyagismereti és Járműgyártási tanszékének megbízott tanszékvezetője, egyetemi docens. Az MTA Anyagtudományi és Technológiai Bizottságának tagja, jelenleg az MTA doktora cím pályázási folyamatán dolgozik.

Legfontosabb kutatási területe az anyagszerkezetek modellezése és szimulációi, rendezetlen struktúrák és nanoszerkezetek folyamatainak vizsgálataira.

A nanotechnológia a legújabb évtizedek egyik legjelentősebb, forradalmi eredményeit produkáló kutatási területe.

Számos területen találkozunk alkalmazásokkal, pl. biotechnológia, orvostudomány, elektronika, járműipar, műanyag technológiák, fémek, kerámiák technológiái.

Az előadás során a nanoanyagok különböző megjelenési formáira, meglepő, extrém tulajdonságaikra és különleges alkalmazásaikra látunk érdekes példákat.

Széchenyi Tudományos Est 5. előadása

A Széchenyi Tudományos Est rendezvénysorozat következő előadására 2011. január 12-én 17:00 órakor kerül sor a Széchenyi István Egyetem F előadójában.

Piaci kihívások - Marketing válaszok a 21. században címmel.

Előadó: Prof. Dr. Józsa László egyetemi tanár.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk. Az előadásra a regisztráció ezen a linken lehetséges.

Prof. Dr. Józsa László
Mérnök-közgazdász, egyetemi tanár

A Széchenyi István Egyetem professzora, az egyetem Regionális-és Gazdaságtudományi Doktori Iskolájának törzstagja, a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar dékánja. Tagja több marketing szaklap, így például a Marketing és Menedzsment szerkesztő bizottságának. Számos szakkönyv és több mint 200 szakcikk, előadásanyag szerzője. 2001-ben az MTA VEAB Év Kutatója címének kitüntetettje. Kutatási területe a marketingstratégia, a marketingkommunikáció speciális kérdéseinek vizsgálata a kis- és középvállalkozások körében.

Gazdasági és pénzügyi válság sújtja a világ számos térségét, és országát, új kihívást jelentve a piaci érvényesüléssel foglalkozó marketing szakemberek számára. A változó, gyakran visszaeső keresletű környezet nem teszi lehetővé a marketing hagyományos eszköztárának változatlan alkalmazását, sőt kierőszakolja új megoldások, elvek, tudományos eredmények bevetését. Az előadás bemutatja a piaci változások okait, következményeit, különös tekintettel a magyarországi körülményekre, tárgyalja azokat a marketing eredményeket, amelyek lehetővé teszik a megváltozott körülményekhez történő alkalmazkodást, s kitér azokra a korlátokra és peremfeltételekre, amelyek mellett az új megoldások sikeresen használhatók fel a marketing munka során.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baszkföldig viszi a Kodály-módszert

A spanyol és a baszk kultúrát mutatja be a Comenius-program egyik pályázatán belül Estibaliz Saez de Castillo a győri Liszt Ferenc Zeneiskolában. Tovább olvasom