Kisalföld logö

2017. 01. 20. péntek - Fábián, Sebestyén -9°C | 0°C Még több cikk.

Tudásmenedzsment-központ karácsonyra

Befejeződött a győri Széchenyi István Egyetemen (SZE – Győr) az Egyetemi Tudásmenedzsment Központ létrehozása, a centrum több mint 460 millió forintból épült meg.

„Szép karácsonyi ajándékot adunk át ezzel a projekttel az egyetemnek" – mondta tegnap a projektzáró rendezvényen dr. Rechnitzer János egyetemi tanár, általános és tudományos rektorhelyettes. Hozzátette: az intézmény 2013-ig Magyarország hat legmeghatározóbb egyeteme közé szeretne kerülni, s a cél eléréséhez hozzájárulhat az Egyetemi Tudásmenedzsment Központ is, amely nemcsak Győrben, hanem az egész régióban hiánypótlónak számít.

A tudásmenedzsment az Inno-Share Regionális Tudástranszfer Központban kapott helyet, az új épület első emeletén található irodákban, tárgyalóban és workshoptermekben nyújtanak a munkatársak technológia- és tudástranszfer-szolgáltatásokat. A központ többek között adatbázisba rendezi a tudományos tevékenységeket, s mindezekről elemzéseket végez, felméri a gazdasági szereplők innovációs szükségletét, kutatási projekteket generál, tréningeket és tanfolyamokat szervez, együttműködik a régió innovációs szereplőivel.

Az „Egyetemi Tudásmenedzsment Központ létrehozása, valamint a regionális szintű tudáshasznosulást és tudástranszfert segítő szervezeti fejlesztések a Széchenyi István Egyetemen" projekt a Társadalmi Megújulás Operatív Program (Támop) keretében, az Európai Unió és a magyar állam 390 millió forintot meghaladó támogatásával valósult meg.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kórházi kitüntetések

Az évzáró ünnepi főorvosi, főnővéri tanácsülésen adott át kitüntetéseket, előléptetéseket a Petz… Tovább olvasom