Kisalföld logö

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 9°C | 16°C Még több cikk.

Tudásgyár épül a Széchenyi-egyetemen

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében 6,5 milliárd forintos uniós és állami támogatást fordíthat a győri Széchenyi István Egyetem műszaki, képzési és kutatási infrastruktúrájának fejlesztésére.
Az támogatási szerződést dr. Molnár Csaba közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter tegnap adta át dr. Szekeres Tamás rektornak.


SZE - Az egyetemfejlesztés látványtervei.

A közbeszerzési eljárás lezárulása után, akár már ősszel megkezdődhetnek a nagyszabású munkák a győri kampuszon. Molnár Csaba miniszter úgy fogalmazott, tudásgyár épül Győrben, amely az intézmény alapítása óta a legnagyobb beruházás. Az egyetem egykori hallgatójának számító miniszter még annyit fűzött hozzá, biztos abban, hogy a győri egyetem a legjobbak között a legjobb akar lenni.

Dr. SzekeresTamás rektor és dr. Molnár Csaba közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter a támogatási szerződés átadására rendezett ünnepségen.
Dr. SzekeresTamás rektor és dr. Molnár Csaba közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter a támogatási szerződés átadására rendezett ünnepségen.


Marad-e miniszter?

Tagja lesz Molnár Csaba Bajnai Gordon kormányának? Ezt a kérdést tette fel a Kisalföld a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszternek. A válasz meglehetősen diplomatikusra sikeredett s így hangzott: „ Az alkotmányos rend szerint a miniszterelnök fel adata és jogköre, hogy döntsön a kormány tagjairól." Ugyanezt ismételte meg Molnár Csaba akkor is, amikor azt kérdeztük, tárgyalt-e már Bajnai Gordonnal a folytatásról?

 

Olvasóink írták

 • 16. zola3 2009. április 12. 20:13
  „UTOLJÁRA MAGYARÁZKODOM: POÉNBÓL NÉZTE S ONNAN TUDOM MERT ÉN IS A SZOBÁBA VOLTAM ÉS FEKÜDTEM MÉG RÖHÖGTÜNK IS RAJTUK:DDD EZ A TÖRTÉNET VÉGE, EZT MEGKÉRDEZHETTÉTEK VOLNA MINDENFAJTA KEVERÉS NÉLKÜL HABÁR TI CSAK KAVARNI TUDTOK AZTÁN TEHÉNLEPÉNYBE MEG BELELÉPTEK:D
  MENJEN ÁM A PLETYÓ:D
  ÉN RÉSZEMRŐL BEFEJEZTEM A TÖBBI RAJTATOK MÚLIK A HATÁRIDŐT TUDJÁTOK”
 • 15. zola3 2009. április 12. 15:58
  „MAGAMNAK VÁSÁROLTAM GYŐRBE TEGNAP ÉS TEGNAPELŐTT IS UGYHOGY NEM CÁPAMESE:DDDD JGYERTEK BE A SZOBÁMBA AZT NÉZZÉTEK MEG:DDD PERSZE MAJD MINDEN ILYEN JÖTT MENT IDEGENNEK AKIVEL KÉTSZER HÁROMSZOR TALÁLKOZTAM ÉS NEM IS ISMEREM ELÁRULOM AZ IGAZAT. AZELŐTT MEG TESÓMNAK ADTAM FEL A CSEKKJEIT GYŐRBE ÉS SZOLIBA IS VOLTAM MEG AZ ÁRKÁDBA:DDDDDDDDD AZÉRT A SZOLIS CSAJT IS KÉRDEZZÉTEK MEG A VIDÉKIBE:DDDDD HOGY VOLTAM E EGYIK NAP SŐT AZ ÖNÉLETRAJZOMAT IS LEADTAM EGY ÜZLETBE:D CSÓKOLLAK BENNETEKET TI MIDENT KI TUDTOK DERÍTENI CSAK NÉHA BENÉZITEK A SZITUT:DDDDDDDDDDDDD AZTÁN NAGYON NAGYOT KOPPANTOK.
  JA ÉS HÚSVÉTI NYUSZIRA A TESÓMNAK VETTEM EGY KARLÁNCOT:D
  UGYHOGY AKI HAZUDIK FOLYAMATOSAN ÉS NEM MOND IGAZAT AZOK TI VAGYTOK. HAGYJATOK BÉKÉN ÉS NE FOGLALKOZZATOK VELEM:D
  MINDENRE MEGKAPTÁTOK A VÁLASZT LÚÚÚÚZEREK:D HIHETETLENÜL GYENGE ÉS OCSMÁNY CSAPAT:DDDDD BALFÉKEK VAGYTOK:D . KIS HOMI NYOMI BANDIKÁK! LÁZÁRKA NE HÍVOGASD A TESÓMAT HOGY MIT KAPOTT NYUSZIRA ÉS NE CETLIZGESSETEK VILÁGOS. ITT VAN A SZOBÁMBA AZ A TOJÁS( MEG A TÖBBI DEKORÁCIÓ) AMIT VETTEM GYERE EL HOZZÁNK, ÉS NÉZD MEG NEM FOGLAK MEGVERNI, TUDOD HOGY TE VAGY A "KEDVENC" SÓGOROM:DDDDD. MÁR MEGINT KEVERITEK A SZART ÉN MEG MAGYARÁZKODHATOK DE MÁR UNOM:D”
 • 14. zola3 2009. április 12. 13:55
  „Ezentúl kérek minden fiút hogy ne szólítsanak meg, ne nézzenek rám, ne is köszönjenek mert ÉN CSAK LÁNYOKKAL ÁLLOK SZÓBA AHOGY EDDIG IS TETTEM PÁLYAFUTÁSOM SORÁN. VALAHOGY UTÁLOM A FIÚKAT MERT MINDIG MEGALÁZTAK S KIKÖZÖSÍTETTEK, EZÉRT TETTEM KERESZTBE MAJDNEM MINDEN "SÓGORJELÖLTEMNEK":DDDD DE EL NE ÁRULJÁTOK ÁM:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD”
 • 13. zola3 2009. április 12. 09:43
  „JA ÉS ÍRHATTOK CIKKET A BK-RA NEM VAGYOK FENT ÉS NEM IS ÉRDEKEL MIT TERJESZTETEK RÓLAM ÉS A ZSIWIW ÜZENŐFALAT SEM OLVASOM MERT SZAROK RÁTOK:D AZT HISZITEK ÉRDEKEL A VÉLEMÉNYETEK. HITELTELENEK VAGYTOK NAGYMAGYAROK:D BEÉGTETEK NEM EGYSZER NEM KÉTSZER HANEM ANNYISZOR AHÁNYSZOR ÉN AKARTAM:D”
 • 12. zola3 2009. április 12. 08:37
  „EGYÉBKÉNT NEM FÉL A DEÁKOS INFOTANCSI HOGY BEPERLEM JÓ HÍRNÉV MEGSÉRTÉSÉÉRT, MERT TUDOM HOGY Ő VOLT. AZTÁN ELRENDELNEK HAZUGSÁGVIZSGÁLATOT S OTT KIDERÜLNE AZ IGAZSÁG. NEM JÁRNA ÁM KOCSIVAL DE MÉG ÁLLÁSA ÉS HÁZA SE LENNE MERT AZT IS ELPERELNÉM ALÓLA. ENNYIT RÓLATOK:DDDD AZT HISZEM MEGINT ÉGTETEK NEM KICSIT NAGYON:D
  MINDEN KIDERÜLNE S ENNEK A SZÁNALMAS MŰSORNAK VÉGE LENNE. KIDERÜLNE ÁM A SZERVEZKEDÉS IS HIÁBA ÁLLÍTJÁTOK HOGY NEM VOLT.”
 • 11. zola3 2009. április 11. 22:21
  „NEM VAGYOK "BANDIKA". FEL TUDJÁTOK EZT FOGNI VAGY SEGÍTSEK ELMAGYARÁZNI ABBA A RITKA GYÉR FEJETEKBE HOGY VÉGRE TUDATOSODJON. EZZEL IS CSAK MAGATOKAT MEG CSAPATOTOKAT ÉGETTÉTEK BE. AZT HISZEM NYUGDÍJAS KORUKIG SEM FOGJÁK FELFOGNI HOGY NEM VAGYOK "BANDIKA". HAZUGSÁGVIZSGÁLÓ JÖHET ÁM ÉN NEM MENEKÜLÖK EL ELŐLE MINT A KISNYUSZIIIIIIIIIIK:D, MERT TISZTA A LELKIISMERETEM. EZ A VÉGE. HISZTEK AMIT HISZTEK DE NE TEGYETEK NEKÜNK KERESZTBE MERT CSAK SAJÁT MAGATOKAT MINŐSÍTITEK
  AZ A LÉNYEG HOGY TÖJPAPA HISZ NEKEM AZ ÖSSZES TÖBBIT LERITTYROTTYOLOM. NEKI MINDIG AZ IGAZAT MONDOM DE TI EZT TUDJÁTOK UGYIS AZÉRT KAPTÁTOK FEL A VIZET MERT MINDEN IGAZ VOLT”
 • 10. zola3 2009. április 11. 19:23
  „AZ IGAZ TÖJPAPA HOGY SZERVEZKEDTEK ELLENEM (GYÖR, SZE, GYSHAZ, BEZI, KÓNY,), NE HIGGY NEKIK, NEKED MEGMONDOM AZ IGAZAT JÓL TUDOD(MERT JÓ VOLTÁL HOZZÁM) DE NEMCSAK ELLENEM HANEM A NŐVÉREM ELLEN IS AKI NEM TEHET SEMMIRŐL ÉS NAGYON SAJNÁLOM HOGY VÉTLEN ÁLDOZATA LETT EZEKNEK A "JÓLELKŰEKNEK"”
 • 9. zola3 2009. április 11. 18:55
  „Töjpapám ezek állandóan bizonyítani akarnak valamit de mindig becumizzák:DDDDDDDDD Fordul a kocka. Most én játszom veletek. És megint bevettétek HAHAHA. BÁBOK VAGYTOK.:DDDDDDDDDDD NA MIT DERÍTETTETEK KI MENJEN ÁM A PLETYKA EZERREL. MEGINT MAJD BELEKERÜLTÖK A TEHÉNTRÁGYÁBA:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  RÖHÖGÖK RAJTATOK:D
  TI NEM TANULTOK A BÍRÓBÁCSIBÓL:DDD. MAJD ÍROK MEGINT MIKOR MEGYEK GYŐRBE AZTÁN KÖVESSETEK ÁM NEHOGY CSALÓDJAK:DDDDDDDD
  LÚZEREK VAGYTOK KIS "BUZIKÁIM":DDDDD”
 • 8. zola3 2009. április 11. 18:38
  „EGYÉBKÉNT TUDOM KI KEVERI A SZART. AZ INFORMATIKUS TANCSI AZ AKI ELKEZDTE TERJESZTENI RÓLAM ÉS KIKÜRTÖLTE AZ EGÉSZ MEGYÉNEK DE SAJNA NEM ÉN NÉZTEM AZOKAT A "BIZONYOS KÉPEKET" AMIBŐL KIPATTANT EZ A PLETYKA AMI PERSZE CSAK EGY PLETYKA HANEM A LÁNYTESTVÉREM:DDDDDDDDDDDDDDDD KIS LÚZEREK VAGYTOK:DDDDDD SZÓVAL EZT IS BUKTÁTOK MINT AZ EGÉSZ SZERVEZKEDÉST ELLENEM
  BALFÉKEK VAGYTOK NEM KICSIT HANEM NAGYON. A VIDÉKIS EMBERT NEM ISMEREM CSAK EGYSZER SZÓBAELEGYEDETT VELEM S NEM AKARTAM TISZTELETLENÜL ELKÜLDENI, EGYÉBKÉNT SEMMI GOND HA MÁR MEGINT EMBEREKET KÜLDTÖK RÁM (REMÉLEM NEM VALAMI BUZI:DDDDDD), DE NEM AKAROK LEGKÖZELEBB BESZÉLNI VELE NEM VAGYOK KÍVÁNCSI A SÜKETELÉSÉRE. NEM VOLT ELÉG HOGY TAVALY KURVÁT SZABADÍTOTTATOK RÁM.
  ÁRUHÁZBA MENTEM HÚSVÉTI DEKORÁCIÓÉRT. TITEKET AKKOR VEZETLEK SÖTÉT ERDŐBE AMIKOR AKARLAK.
  MAJD ÉRTESITLEK BENNETEKET HA RANDIRA HÍVOK EGY LÁNYT JÓ AZTÁN TARTHATJÁTOK A GYERTYÁT IS HA MÁR ENNYIRE KÍVÁNCSIAK VAGYTOK
  KEZD ELEGEM LENNI BELŐLETEK HOGY ÁLLANDÓAN KÖVETTEK KOMOLYAN MONDOM MÁR RANDIRA HIVOM A SZERELMEMET (LÁNY ÉS TUDJÁTOK A NEVÉT) CSAK ADJÁTOK MEG A SZÁMÁT MERT NINCS MEG AZTÁN KOPJATOK LE”
 • 7. zola3 2009. április 11. 12:10
  „JÁTSZATOK INKÁBB A BANDIKÁVAL A HOMOKOZÓBA:DDDDDDDDDDDDD DE AZÉRT BANDIKA:DDDDDD FOREVER:DDDDDDDDD DE CSAK SZERINTETEK:DDDDDD NEM OKOZOTT A TI KIS HOMI NYOMI ÁLPROFILOTOK ELÉG BAJT? FÜLETEK MÖGÉ MEG KERÜLT VAJ. ENGEM NE AKARJATOK HOMOKOZÓBA VINNI HA ÉN NEM AKAROM OKÉ”
 • 6. zola3 2009. április 11. 07:03
  „NEM GONDOLTAM VOLNA HOGY BOLDOG HÚSVÉTOM LESZ. DE SZEREZTETEK NEKEM EGY BOLDOG ÜNNEPET. EKKORA ÉGÉST MÁR RÉG NEM LÁTTAM. TÖJPAPA IGY VOLT JÓ AHOGY VOLT, BEÉGETTÉK SAJÁT MAGUKAT EGY EGÉSZ ORSZÁG ELŐTT:DDDDDDDDDDD HÁNYSZOR ÉGNEK MÉG BE? TALÁN AKKOR AMIKOR BIZONYÍTANI AKARTÁK HOGY AZ VAGYOK AMI NEM VAGYOK (BANDIKA FOREVER:DDDDDDDDDDDDDD) ANNYIRA CIKIK HOGY AZ MÁR MAJDNEM CUUUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKKIIIIIIIIIIIIIIII:D. ISTENEM KÖSZÖNÖM”
 • 5. zola3 2009. április 09. 18:22
  „A KISNYUSZIK:DDDDDDDDD kiugrottak a bokorból:DDDDDDDDDDD Nyusz-nyusz-nyuszikkkkkkkkkkkkkka:D”
 • 4. zola3 2009. április 09. 12:23
  „Ne ám elfogadjátok eztet a sok pénzt:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Komolyan mondom csináltatok nekem egy jó napot *röhögés*. Igazoltátok amit mondtam:DDDDDDDDDDDDD HIHIHI”
 • 3. tibi-a 2009. április 07. 23:03
  „Tudásgyár? komcsi-libsi beütéssel!
  Termelődik a "fogyasztó nép" elzavarni az összes komcsi-ballib "tanítót"!
  Vörös egyetem”
 • 2. pampus 2009. április 07. 05:54
  „Nocsak elemér! Csak nem kevés a bomba. fegyver és a taposóakna gyártó az USA-ban? Vagy gondolod, hogy a spekulánsok hadát kell feltölteni az USA-ban? Csak nem üldözik Őket? Mert, ha igen akkor ezeket is illene majmolnia Magyarországnak! Gondolod,hogy itt élhetik a világukat, sőt ezt a fajta tudást fogják gyártani?”
 • 1. elemér 2009. április 07. 00:31
  „Hmm..., tudásgyárbol majd jöhetnek az USA-ban tudásukat hasznosittani.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyílt levél a győri MSZP-s képviselőknek

Nyílt levélben szólítja fel a győri MSZP-s képviselőket a Fidesz helyi elnöksége a Bajnai-csomag megtagadására. A levelet Molnár Csabához és Balogh Józsefhez címezték. Tovább olvasom