Kisalföld logö

2018. 07. 16. hétfő - Valter 17°C | 28°C Még több cikk.

Tragikus orális szex Győrben: gondatlan emberölésért egy év négy hónap

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

A Győri Törvényszék pénteken egy év négy hónap szabadságvesztésre ítélte - két évre felfüggesztve - azt a férfit, aki a magyar kriminalisztika történetében precedenst teremtett.
A férfi 2015 januárjában élettársával orálisan szeretkezett, s az aktus közben nem figyelt fel arra, hogy az asszony közben megfullad. Az is tény, hogy a nő a tragédia napján - ahogy számos előző alkalommal - erősen ittas volt. 
Tragikus orális szex Győrben: gondatlan emberölésért egy év négy hónap
A bíróság csak enyhítő körülményeket talált, így a kiszabható, egytől öt évig terjedő szabadságvesztésnél tényleg a minimumhoz közeli ítéletet hozott első fokon. Az ügy mégsem zárult le, mert a vádlott és az ügyvédje fellebbezett: bűncselekmény hiányában felmentést szeretnének elérni.

Dr. Szigethy György ügyvéd elmondta, "ez egy tragédia és nem egy bűncselekmény volt" - ez a fő érvük. 

A férfi elköltözött azóta Győrből, egyetlen kérdésünkre válaszolt, amely arra vonatkozott, tudott-e új életet kezdeni, van-e társa? "Nincs, egyedül vagyok."

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Boldog Olvasók: páros jegyeket sorsoltunk a győri Öt Templom Fesztiválra!

Boldog Olvasók: páros jegyeket sorsoltunk a győri Öt Templom Fesztiválra!
A győri Öt Templom Fesztivál több mint egy évtizede a hitről és az elfogadásról szól, párbeszédről kultúrák és vallások között. Tovább olvasom