Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 3°C Még több cikk.

Trafik - MSZP: Győrben is tetten érhetőek a közelállóknak nyújtott juttatások

˝A nyertesek eddig a trafikos szakma közelébe sem jutottak, így valószínűleg a vakszerencse műve, hogy Borkai Zsolt sofőrjének családja két dohányboltot üzemeltethet.˝˝A városházi bennfentes információkon alapuló eddigi ingatlanspekulációk
után, ebben a furfangos trafik ügyben is tetten érhetőek a közelállóknak
nyújtott juttatások.

A nyertesek eddig a trafikos szakma közelébe sem jutottak, így valószínűleg a vakszerencse műve, hogy Borkai Zsolt sofőrjének családja két dohányboltot üzemeltethet.

Jutott üzlet a városházi gondnokságon dolgozók rokonainak, a Gazdasági Bizottság fideszes külsős tagjának öt is, az ETO FC KFT. Fideszhez közelálló létesítmény-igazgatójának és rokonának hét.

Régen a trafikjogot csak háborús rokkantak kaphattak. Ezért úgy tűnik, hogy a fideszes szabadságharcnak egyre több lesz a rokkantja és a sebesültje.˝

MSZP Győr és Környéke Szervezete

Korábban:

Csütörtökön a DK juttatott el közleményt szerkesztőségünknek az ügyben.  Azt írták: "Joggal kérdezik a győriek, hogy a sok érintett mellett fennáll-e bármilyen rokoni, hozzátartozói kapcsolat.˝ A cikk folytatása itt >>


A Kisalföld megkérdezte a Demokratikus Koalíció közleményében szereplő két városházi dolgozót a trafikpályázatok ügyében.


"Reider Ernőné az édesanyám. Régóta foglalkozik kereskedelemmel, ugyan nem dohány-, hanem ruházati üzlete van" – mondta kérdésünkre Reider Ernő, a győri polgármesteri hivatal házüzemeltetési osztályvezetője.

A polgármester sofőrjét, Józsa Lászlót is megkerestük, aki elmondta: Józsa-Gyurics Tünde nem rokona, sőt, nem is ismerőse, Józsa Lászlóné viszont az édesanyja.

"Vagy húsz-harminc éve van egyéni vállalkozása, hol állateledel-, hol függönyboltot működtetett, most pedig lángost árul. Rokkantnyugdíjas, amire pluszpontokat lehetett kapni a trafikpályázaton, emellett tartósan munkanélküli alkalmazását is vállalta, ami ugyancsak pluszpontokat ért" – fejtette ki Józsa László.
Kiknek lesz több trafikjuk?


A Kisalföld a trafikpályázat Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt. honlapján megjelent eredményekből kigyűjtötte, hogy a megyében kik nyerték el több dohánybolt működtetési jogát. Balogh Zoltánné: Levél, Jánossomorja, Rajka. Bellák Péter Istvánné: Sopron (2). Boros Endre: Szany, Rábapordány. Csaplár Gábor: Mecsér, Püski. Erdős Zoltán János: Tényő, Sokorópátka. Fekete Attila: Győr (2). Gulyás András Mihály: Csorna, Kapuvár. Józsa Lászlóné: Győr (2). Józsa-Gyurics Tünde: Győr (2), Mosonmagyaróvár. Juhász Kálmánné: Győr (2). Kaluzsnyi Viktor: Fertőd, Fertőszentmiklós. Kári-Horváth Péter László: Győr (5). Kári-Horváthné Major Krisztina: Kapuvár (2). Kasléder István: Győr (2). Kovács Annamária: Győr (2). Lajtos Jenő: Sopron, Kópháza. Laki László: Győr, Győrújbarát. Lőrincz Szilárd: Lébény, Mosonszentmiklós. Máthé Mátyás: Győr (5). Mészáros Dóra: Győr (5). Molnár István: Lébény, Kimle, Hédervár. Nagy Judit: Csorna (2). Némethné Kirschlechner Erika: Nagycenk, Győr. Nyerges Kornél: Kapuvár (2), Petőháza, Sopron, Vitnyéd. Obertolné Horváth Tímea: Győr (2). Orbán Adrienn: Győr (5). Pap Alexandra: Győr (4). Pappné Vaczula Virág: Győr (4). Rácz Tímea: Győr (3), Sopron. Sragner László: Győr (5). Szász Attila: Győr (2), Gönyű, Győrladamér, Győrzámoly. Trajber Gábor Tibor: Sopron, Fertőrákos. Tvaruskó Tamás: Mosonmagyaróvár, Dunakiliti. Varga Éva: Győr, Győrújbarát, Nyúl, Tét. Völcsei János: Agyagosszergény, Babót, Veszkény.

Olvasóink írták

87 hozzászólás
 • 87. piroskaésabarkasz 2013. július 17. 19:13
  „Ilyen-olyan (milliomos)vállalkozó a nyertesek többsége!A furcsa csak az,hogy amikór 3% volt az árrés, miért nem árult cigarettát és dohányt?Megmondom.Azért mert akkor nem érte volna meg otthagyni a trafikot 2 alkalmazottal!”
 • 86. koppenhágó 2013. július 17. 12:46
  „a maradék meg baloldali, de az nem lényeges..... ők véletlenül kaptak
  jogot.... idióta dolog ezzel szarakodni.”
 • 85. Demalgon 2013. május 05. 23:15
  „Nyalogass rezet csodákra képes.”
 • 84. Valaki 2013. május 05. 18:40
  „Szabaccság élvtársakk! Kérjetek új fordítóprogit. :)))”
 • 83. Demalgon 2013. május 05. 09:36
  „Idegesiteni nem ez idegesit, hanem az, hogy az informatikai berendézesekre ez az orangemonkey rossz hatással van. A gépeket féltem tőle.”
 • 82. zöldike 2013. május 05. 08:47
  „Olajfa! A költségek viselésébe egy kicsit most besegít állambácsi. 5 milliárd vissza nem térítendő állami támogatást osztanak szét a 18-35 év közötti kezdő fiatal vállalkozóknak. (ld. tegnapi Magyar Hírlap). Gondolom, a kezdő trafikosoknak szánják a 3-6 millió Ft-ot. De ez csak sejtésem, megtudni már nem fogjuk, mert ugye az adatok titkosak.”
 • 81. szabadságharcos 2013. május 05. 07:59
  „80. Demalgon 2013.05.04. 21:59
  Hagyd. Ne idegesítsd magad egy ilyen orangecsicska miatt. Nulla értelem.”
 • 80. Demalgon 2013. május 04. 21:59
  „majd ha kis hobbimagyar be fogod a csipogód, vagy felnősz ahhoz a fogalomhoz, hogy magyar, akkor ugathatsz, addig csak az indiai őslakosok és egyes speciális rovarszerű élőlények kényszerűtlen keveréke vagy. Fejlődj az evolúciós listán, hogy komolyan lehessen téged venni, főleg embernek.”
 • 79. Valaki 2013. május 04. 19:52
  „demizsony, majjaza cikkjét? :)))
  ugassuk a Magyart?”
 • 78. Demalgon 2013. május 04. 17:54
  „Adj hálát annak, hogy apádnak és anyádnak is volt biztos megélhetése. Tudod általában azok kerregnek ennyit, mint a fajtád, akik túl sok jót kaptak éveken keresztül. Tudod hasonlitasz Sarah Palinhoz .... agyban. Keresd meg a legújabb cikkjét, és meg fogod érteni miért is vagy egy sötét bolygóhoz hasonlitva. Ugyanaz az agy(hiány).”
 • 77. Legs 2013. május 04. 16:27
  „Gonzo

  Ne haragudj,rossz napom volt.Azt hiszem mindketten túlreagáltuk a dolgokat.Ráadásul a szöveg fele ,bár átment,de nem jelent meg.Remélem szent lesz a béke.”
 • 76. Valaki 2013. május 04. 15:00
  „demizsony, Lipót egy Magyar falu amit még nem számoltak fel.:)))
  jumurzsák a maszopós mekkmondodó”
 • 75. Olajfa14 2013. május 04. 14:52
  „A kis Simon ( a soproni alpoli és az exállamtitkár kórházfőfőigazgató gyermeke ) csak egyet nyert? Látjátok milyen szemérmesek, elég a napi ötmillás határmenti forgalom és öt-hatszázezres nyereség. Persze az előbbi nem tisztán, mert kőtségek is lesznek, gpndolom nem a kis Simon szolgál majd ki, hanem alkalmazott(ak).”
 • 74. Valaki 2013. május 04. 14:51
  „69. Ovinkor

  maszopkor, cociésszel ezt úgy sem fogjátok fel. :)))”
 • 73. Olajfa14 2013. május 04. 14:49
  „Óh, a Selmeczy Gabika... Engem a pártállam szóvivőire emlékeztet, olyan bányászrezsős, szőkén, előre megírt dumával. Hozzá képest Borókai Gábor egy zseni volt.”
 • 72. Olajfa14 2013. május 04. 14:43
  „Egyszer vége lesz ennek a bolsi fidesz vircsaftnak. Azt hittük, hogy a szociknál nem jöhet rosszabb... Hát jött- a korai kádárizmus vissza - orbánizmusba oltva. Nincsen alkotmány, a törvényeket naponta lehet módosítgatni. Ezt még rákosiék is csak módjával merték. Egy fideszes barátom azt mondta, már szabályosan fél a jövőtől, hogy mi lesz itt a bukás után. "Azt gondolják a főnökök, hogy örökké tart a hatalmuk, pedig nem így lesz. Ha vége lesz, a bosszú mindenkit ki fog söpörni a vackából, akiket a fideszesek mások helyére tettek be. Nem is beszélve az értelmi szerzőkről. A korábbi váltásokkor pár ezer embert rúgtak ki, most az összes demokratikusan gondolkodó baloldalit és középen állót. Ennek nagy ára lesz...Új alkotmány lesz, új törvények. Az sem kizárt, hogy a fidesz mintájára járnak majd el és illegitimmé nyilvánítják a 2010/14 közötti rendszert." Mondotta volt a barátom.”
 • 71. zöldike 2013. május 04. 14:37
  „Selmeczi Gabriella ma bejelentette (Magyar Hírlap): 3-6 millió ft vissza nem térítendő támogatást kapnak a vállalkozásba kezdő fiatalok!”
 • 70. Demalgon 2013. május 04. 13:36
  „Ovinkor, valakinek szegényem az összes kereke hiányzik. Lipót felszámolásával szabadlábra került, és hát ... látod, van aki ilyen marad örök életére.

  Lyukas zokni: a számaidhoz tégy hozzá még pár nullát, aztán akkor reálisabb lesz a kép. Amúgy meg nyomd fel oda a fideszimádatod oda ahova gondolom, mert majd mond a hülyeséged azon családok szemébe, akik 20 évet családi vállalkozásba fecceltek pártállástól függetlenül, majd egyik napról a másikra gimnazista taknyok, meg a baldaufék jupiteri alfele az ami ezt elveszi tőlük. Azt hiszem kitörő lelkesedéssel fogadnák az alfélnyalásod.”
 • 69. Ovinkor 2013. május 04. 09:45
  „67. Valaki 2013.05.04. 09:07
  Kénytelen vagyok megismételni, mert teljesen értelmetlen dolgokat írsz te is.

  Eddig lényegében bárki árulhatott dohányárut, aki megfelelt a feltételeknek. Miért tejelt volna bárki az MSZP-nek, mikor az önkormányzatok döntő többsége fideszes, a kormány fideszes, s trafikot is bárki nyithatott? Eddig. Most már a trafikos is fideszes lesz.”
 • 68. load 2013. május 04. 09:22
  „66. szabadságharcos
  Nem hiszem, mert egy trafik menedzseléséhez, vagy mezőgazdasági vállalkozás rentábilis működtetéséhez egy kicsit több ész kell.
  Túl sokat lóg a pártmédián.
  Az, aztán az értelem csíráját is kiöli az emberekből.
  A társadalom elmúlt egy évtized alatti tudatos és felelőtlen megosztása, a szándékos és kártékony tudatmérgezés hovatovább már az ország versenyképességét veszélyezteti.
  Ott ahol a kegyeltek, és nem a legrátermettebbek kerülnek pozícióba, nem lehet eredményeket várni.
  Így zűlik le, szegényedik el az egész ország.”
87 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Táskájában lopott volna el egy üveg szeszesitalt Győrben - lebukott

A Győri Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette azt az 54 éves asszonyt, aki egy helyi… Tovább olvasom