Kisalföld logö

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 9°C | 16°C Még több cikk.

Tóth Péter: a víz legfontosabb természeti kincsünk

– Örülök a Kisalföld "Vizet a Dunába" elnevezésű kampányának és drukkolunk, hogy sikerüljön összegyűjteni a kitűzött ötvenezer aláírást. Mely településnek lenne fontosabb ez a kezdeményezés, mint a Szigetköz szívében élő embereknek? – érvel Tóth József Péter, Lipót polgármestere.

– Községünk idegenforgalmi programjában fontos helyen szerepel a természeti kincsünk megőrzése, ennek kiemelt eleme a víz. Így természetes, hogy én is támogatom a megyei napilap akcióját.

Településünkön mindenki pozitívan állt az aláírásgyűjtéshez. Erre bizonyíték, hogy a mintegy hétszáz lelkes faluban már több mint kétszáz aláírás gyűlt össze.

Többen is a gyűjtés mellé álltak, helyi vendéglátóhelyek és boltok előtt is gyűjtik az íveket – hangsúlyozta Tóth József Péter, aki ugyancsak csatlakozott aláírásával kampányunkhoz.

A lipótiak első embere hozzátette: "A Kisalföld komolyan veszi a kampányt, naponta közöl cikkeket a témában, ezért is köszönettel tartozunk. Én is kérem a napilap olvasóit, hogy lehetőségeik szerint – még akkor is, ha nem közvetlenül a Duna mellett élnek – írják alá az íveket."

Tóth József Péter aláírja a Vizet a Dunába kampány ívét.
Tóth József Péter aláírja a Vizet a Dunába kampány ívét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A víz legfontosabb természeti kincsünk

Tovább olvasom