Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 2°C Még több cikk.

Totális tisztújítás a győri MSZP-ben

Eredics Imre nyolc év után vezeti ismét a szocialistákat Győrben. "Dolgozni jöttem" - hangsúlyozta.
Radikális változások zajlanak a Magyar Szocialista Pártban országos és városi szinten is -  tudtuk meg a párt pénteki tájékoztatóján Győrben.

Kiderült, a Győr és környéke szervezet teljes tisztújításon esett át június 18-án. Az új elnök Eredics Imre lett.

A helyi párt alelnökei

Balogh Imre és Pollerisz Balázs.

Az elnökség tagja maradt Balogh József, Molnár Ákos, Szabó Sándorné, Takács István és Takács-Nagy Erzsébet.
Az összevont taggyűlés határozatokat hozott az őszi önkormányzati választásokkal kapcsolatban, felhatalmazták az elnökséget az együttműködési tárgyalások folytatásra, az előzetes megállapodások pontosítására és megkötésére.

Eredics Imre a sajtótájékoztatón elmondta, célja a párt alapoktól való újjáépítése, a baloldaliság elveinek létrehozása, a régi ígéretek megvalósítása. Továbbá kifejtette, hogy a sajtó szabadsága ma már mindenütt a demokrácia fokmérője, így minden olyan akció, amely leplezett vagy leplezetlen módszerekkel korlátozni akarja a szólás szabadságát, támadás a demokrácia ellen.

A nyolc év után újra visszatérő elnök eddig a párt belső politikai életében tevékenykedett, így kihangsúlyozta: „Ma sem a nyilvános politizálásba szeretnék visszatérni, én dolgozni jöttem."

Eredics imre és Balogh József
Eredics imre és Balogh József
hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

130 éves a Budai úti víztorony Győrben: felmásztunk a tetejére! - videó, fotók

Magyarország első vidéki víztornya még mindig működik. Fotózzon, játsszon és nyerjen látogatást a víztoronyba és állatkerti belépőket! Tovább olvasom