Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 14°C | 24°C Még több cikk.

Török basa autója sem szent: Koppány Zolit meglopták

Egy ismeretlen feltörte a mesebeli török basa, azaz Koppány Zoltán színész autóját, s autóstáskájával együtt elvitte az összes iratát.

A színész – mint általában - második otthonába, a győri József Attila Művelődési Házba ugrott be pár percre, - itt böngészi át többnyire a világhálót. Elmondása szerint fél órányi idő sem telhetett el, amikor a kocsiját megpillantva látta, hogy nagy a baj: a jobboldali ablakot benyomták. A vérnyomása mégis igazán akkor szökött az égig, amikor szembesült vele: autóstáskáját – benne az összes iratával – az ülésen hagyta, így a kocsifeltörő nagy valószínűséggel erre nyomult, ezért nyomhatta be az üveget.

fél órányi idő sem telhetett el, amikor a kocsiját megpillantva látta, hogy nagy a baj: a jobboldali ablakot benyomták.
Fél órányi idő sem telhetett el, amikor a Koppány kocsiját megpillantva látta, hogy nagy a baj: a jobboldali ablakot benyomták. Fotó: Harcsás Judit  


- Megdöbbentő, hogy az orvosi rendelő és a művelődési ház utcájában fényes nappal ilyesmi megtörténhet – méltatlankodott a helyszínelő rendőrök megérkeztéig a gyerekek nagy kedvence. – Az ember nem is gondolná, hogy egy pillanat műve az egész, s miféle kellemetlenséggel járhat, hiszen ezzel veszélyben a szombati két gyermekelőadásunk is. Ilyen az elmúlt 25 évben nem történt velem. Legalább az irataim meglennének, hisz a TAJ kártyától a kocsi forgalmijáig mindent egy helyen tartottam.

 Koppány Zoltán – igazi színészhez híven – mese helyett ezúttal szeretne hinni a csodában, legalább abban, hogy az iratai megkerülnek.
Koppány Zoltán – igazi színészhez híven – mese helyett ezúttal szeretne hinni a csodában, legalább abban, hogy az iratai megkerülnek. Fotó: Harcsás JuditAki bármit tud ezekről, netán a Móra park mellett történtekről, jelezze a József Attila Művelődési Házban, s ugyanitt leadhatja az ellopott iratokat is.
Aki bármit tud ezekről, netán a Móra park mellett történtekről, jelezze a József Attila Művelődési Házban, s ugyanitt leadhatja az ellopott iratokat is. Fotó: Harcsás Judit 

Olvasóink írták

 • 9. Imcsi 2009. szeptember 01. 19:41
  „7. Akkor nektek legalább megtérült a károtok!
  8. Ne kezd el keverni!”
 • 8. imre1964 2009. augusztus 31. 10:28
  „Biztos nem szinesek voltak.”
 • 7. megmindiggyöri 2009. augusztus 31. 08:48
  „Nem kell ahhoz lathato helyre tenni semmit. A mi autonkat is feltörtek a Balatonon, örzött parkoloban, pedig nem volt elö semmi. De volt rajta egy jol lathato nemet rendszam, talan ezert? Azt megsem lehet leszerelni...”
 • 6. marianna1211 2009. augusztus 30. 18:17
  „Persze, hogy nem gondolt ilyesmire Zoli, hiszen Ő egy végtelenül jóindulatú, tisztességes, talpig becsületes, nagyon jó ember. Remélem, aki ezt tette vele, megszólal benne a lelkiismeret, és legalább az iratait visszajuttatja neki.”
 • 5. Imcsi 2009. augusztus 30. 13:52
  „Eső után köpönyeg, de tényleg sokan vannak, akik nem gondolják, hogy velük ilyen előfordulhat! Mindaddig, amíg elő nem fordul! Egyébként sajnálom a történteket!”
 • 4. poto 2009. augusztus 30. 10:41
  „Itt már semmi sem szent.
  Egy török basát meglopni ?”
 • 3. viperetta335 2009. augusztus 29. 12:39
  „Csetneky,<moderálva>,nem kellene szemétkedni.Ha egyszer van hol ingyen netezni,akkor miért bűn azt használni?”
 • 2. Csetneky 2009. augusztus 29. 10:29
  „Szerintem meg az a megdöbbentő, hogy még mindig akad olyan, aki az autóban, jól látható helyen hagyja a táskáját. Csak eddig kb. 1000 alkalommal olvastam különböző felhívásokban, hogy ezt ne tegyük. Ja, jut eszembe, miért nem otthon internetezik az úr? Így ingyen volt? Eddig.”
 • 1. Agent 2009. augusztus 28. 21:08
  „Első ülésen hagyni az autós táskát, ez gyakorlatilag "felkérés keringőre" - egyébként a "rend éber őrei" csali kocsikkal, amelyeknek egy üres pénztárcát, vagy telefont tesznek az első ülésésre, majd megfigyelik, igen gyorsan elcsíphetnének nem kevés tolvajt - valamint a tolvajok között is híre menne a dolognak, nagyobb lenne bennük a félsz. Mondjuk előfordulhat, hogy a hazai jogrend miatt nem lehet ezt kivitelezni, hiszen "szegény bűnöző - lépre csalták"....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bonnie imádja a gulyást!

Az 58 éves énekesnő a délelőttjét városnézéssel töltötte, ebédre gulyást evett, délután a… Tovább olvasom