Kisalföld logö

2017. 06. 24. szombat - Iván 18°C | 33°C Még több cikk.

Top 10: ez történt a hétvégén megyénkben!

Halálos baleset, sár Kiskúton, ETO győzelem és döntetlen, virágzó orgona, lefülelt vadkender termesztő - röviden így tudjuk összefoglalni a hétvégét.

10. Újra bebizonyosodott, hogyha valaki terepjáróval jár, nem igazán tiszteli a KRESZ-t. Nagyon nem lepődünk már meg ezen, sőt, inkább az volna furcsa, ha "mesteri" audis vagy bmw-s parkolás nélkül telne el a hétvégénk.

9. Tisztaság helyett tiszta sár az út Kiskúton: Olvasóink szerint mindez nem az új aréna építkezésére igyekvő teherautóknak köszönhető, hanem az iparcsatorna kotrásakor végzett munkálatoknak.


Fotók: Tudósító

8. Tavasz az őszben: virágzik az orgona, érik a paradicsom megyénkben. A nem mindennapi felvételeket Győrből és Hegyeshalomból kaptuk Tudósítóinktól.


Fotók: Tudósítók

7. Nem fordult a kocka, félig mászott ki az ETO a hullámvölgyből. A lilák elleni döntetlen volt az első meccs a felcsúti vereség óta, amikor is Horváth Ferenc felajánlotta a lemondását, melyet Tarsoly Csaba nem fogadott el.

6. Az Audi ETO-t évek óta elkerüli a hullámvölgy, sőt, az aranykovács győri játékosok két éve a világ tetején ülnek. Hogy sikerül-e a triplázás a Bajnokok Ligájában? Jövő májusban kiderül, addig is hosszú út vezet. Egy biztos: az első idei BL-mérkőzésen a zágrábi csapatot könnyedén győzték le Görbicz Anitáék.


Az Audi ETO-nak idén is minden esélye megvan a Final Fourra - fotók: H. Baranyai Edina

5. Autó acélfelniket lopott, majd bevásárlókocsiban tolta a zsákmányt Sopronban egy 32 éves férfi. A tolvajt végül a készenléti járőrökkel dolgozó szolgálati kutya buktatta le, miután szagot fogott.

4. Hamis parfümökkel üzletelt a román férfi Győrben, a biznisznek a rendőrök vetettek véget a Belvárosban.

3. Sajnos, most sem múlt el a hétvége halálos baleset nélkül: egy gyalogost gázolt halálra egy személyautó Peresztegen.

2. 64 tő vadkendert foglaltak le a rendőrök Abdán; a férfit a helyi körzeti megbízottak akkor érték tetten, miközben kenderültetvényét gondozta – szívás!

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu


1. Piros légkörfényt sikerült elkapni Mihályi felett; ide kattintva tekinthetik meg a remek felvételt!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Traktor és autó ütközött a 83-ason: az eke kivitte a szélvédőt

A baleset Gyarmat és Takácsi között, a 40. kilométerkőnél történt. A helyszínen torlódásra kell… Tovább olvasom