Kisalföld logö

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 9°C | 18°C Még több cikk.

Top 100: melyik a régió legnagyobb társaságiadó-befizetői?

Egyre kevesebb olyan vállalkozás van régiónkban, amelyik ne vállalná büszkén, hogy benne van a legnagyobb társaságiadó-befizetők gazdasági eredményei alapján összeállított Top 100 kiadványban.

Idén harmadszor jelentette meg a gazdasági iránytűnek, egyfajta presztízsidőmértéknek is tekinthető színvonalas magazint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nyugat-dunántúli Regionális Adó Főigazgatósága, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara koordinálásában a régió kamarái és a Kisalföldet is kiadó Lapcom kft. A magazin a gazdasági vállalkozásokhoz egyéni terjesztéssel jut majd el."Bízom benne a kiadvány által nyújtott nyilvánosság tovább erősíti a nyugat-dunántúli régió adózóinak adótudatosságát, hiszen teljesítményeikre méltán lehetnek büszkék ezen vállalkozások" – mondta Varga Lászlóné, a NAV Nyugat-dunántúli Regionális Adó Főigazgatósága főigazgatója.

Mihalicz Antal, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke hozzátette, színvonalas kiadvány született, amit minden kamarai tag, cégvezető haszonnal forgathat majd.

Mazzag Ferenc a régió kamaráinak képviseletében és mint a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke hasznosnak és folytatandónak tartja a kezdeményezést.


Értékesített nettó árbevétel alapján az első cég 1.326.333 millió forinttal az Audi Hungaria Motor Kft. Második a LUK Savaria Kuplunggyártó Kft. 117.132 millió forinttal. Harmadik az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. 68.372 millió forinttal. A századik cégnek 5191 millió forintos volt az értékesített nettó árbevétele.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Januártól nem lehet akárhol füstölni

Néhány hét és a dohányosok nem gyújthatnak rá akárhol – legalábbis büntetlenül. Tovább olvasom