Kisalföld logö

2016. 10. 21. péntek - Orsolya 5°C | 10°C

Tombolt a viharos szél a megyében: fák dőltek ki, vezetékek szakadtak le

A csütörtök délutáni viharos időjárás miatt több fakidőléshez is vonultak megyénk tűzoltói, villanypózna is megdőlt a szél miatt, vezetékek szakadtak le.


Ravazd és Pannonhalma között fa dőlt az útra, a fél útpályát elzárva, a pannonahalmi hivatásos tűzoltók vonultak a fát eltávolítani.

A téti önkéntes tűzoltók Tét és Mórichida között útra dőlt nyárfát távolították el. Rajkán a Szent István úton egy villanyoszlop dőlt meg veszélyesen, itt a rajkai önkéntesek segítettek, szintén ezen a településen fenyőfák dőltek ki a József Attila úton, ott a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók avatkoztak be.

˝Kissé˝ erős volt a szél Győrben - fogalmazott olvasónk, aki képet küldött a 821-sz főút melletti ˝megomlott˝ épületről.
˝Kissé˝ erős volt a szél Győrben - fogalmazott olvasónk, aki képet küldött a 821-sz főút melletti ˝megomlott˝ épületről.


Csornán a Szatmári úton fűzfa ága hasadt le, villanyvezetéket és kábel tv vezetéket leszakítva, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat biztosította a helyszínt az áramszolgáltató kiérkezéséig, majd áramtalanítás után a csornai önkéntes tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a fát.

Tápon az Alsószőlő úton egy fűzfa ága villanyvezetékre dőlt és azt leszakította. A pannonhalmi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, az egység áramtalanítás után a fát eltávolította, a veszélyt megszüntette. Az eseteknél nem sérült meg senki - tájékoztatott Ruskáné Takács Anita tűzoltó hadnagy, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tesco, Spar, CBA, Reál, Vásárcsarnok: íme, a nagy húsvéti sonkakörképünk!

A kisalfold.hu hat győri üzletből és a Vásárcsarnokból gyűjtötte össze az idei sonkaárakat. Persze, van szubjektív véleményünk is. Szavazás. Tovább olvasom