Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Tolvajt, garázdát és további hat körözöttet fogtak

Egy nap alatt nyolc körözött személyt fogtak el a rendőrök Győr-Moson-Sopron megyében.
Győr belterületén ellenőriztek a rendőrök 2015. június 19-én 8 óra 15 perckor egy 61 éves férfit, majd 16 óra 20 perckor egy 27 éves férfit, akik ellen a Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja rendelt el körözést. A rendőrök a férfiakat – előállításukat követően – jogerős büntetésük letöltésére a Győri Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Győr-Sziget városrészben 15 óra 40 perckor igazoltattak a járőrök egy 58 éves győri férfit. Személyi adatainak ellenőrzésekor megállapították, hogy ellene a Győri Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A járőrök a férfit elfogták, előállították, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Téten egy 30 éves férfit fogtak el a rendőrök, aki ellen a Győri Járásbíróság garázdaság vétség elkövetése miatt adott ki körözést. A járőrök a férfit a Győri Rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vételét követően a győri fogdába vitték.

A mosonmagyaróvári rendőrök 18 óra 50 perckor Mosonszolnok belterületén igazoltattak egy 56 éves férfit és egy 46 éves nőt. Ellenük a Siófoki Járásbíróság személyi szabadság megsértése bűntett elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot. A járőrök a férfit és a nőt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

A Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparanccsal körözte azt a 20 éves és 44 éves férfit, akiket 2015. június 19-én a járőrök Mosonmagyaróvár belterületén fogtak el. A rendőrök a két férfit előállították, majd a Győri Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kábítószer-fogyasztókat fogtak Győrújbaráton

A győri rendőrök két férfit állítottak elő. Tovább olvasom