Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Több mint 4 milliós támogatásban részesült a győri Kardirex

A Kardirex Egészségügyi Központ Győr Kft. gépbeszerzésre vonatkozó pályázata az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjának keretében 4.028.848 Ft támogatásban részesült.

A vállalkozás a 12 milliós összköltségű beruházása 2011-ben megvalósult, ennek megfelelően egy rendkívül innovatív géppel (OEC Brivo 850 sebészeti képerősítővel) növeli az egészségügyi központ hatékonyságát.

A Kardirex Egészségügyi Központ Győr Kft.-t 1993-ban alapította 4 magánszemély, köztük 3 kardiológus. A cégnek a kezdetektől fogva az volt a filozófiája, hogy a beteg végleges ellátást kapjon, ha orvoshoz fordul. A tevékenység fókuszában a foglalkoztatás egészségügy és a szűrővizsgálatok állnak, de ennél jelenleg már szélesebb körű az ellátás, 25 féle szakorvosi szolgáltatás is elérhető.

A Kardirex központja Győrben, a Táncsics Mihály utcában található, mely egy 2 szintes rendelőintézet. Ezen kívül több cégnél is tart fent kihelyezett rendelőt, valamint a régió más településein is működtet centrumokat. Az ellátottak száma éves szinten meghaladja a százezer főt.

A Kardirex fontosabb fejlesztései időrendi sorrendben: 1998-ban fogorvosi ellátás és többféle szakellátás kiépítése. 2000-ben 24 rendelő kialakítása a Táncsics Mihály utcai épületben. 2003-ban a SOTE posztgraduális képzőhelyévé vált. 2004-ben megalakult a Kardirex Önkéntes Egészségpénztár. 2007-ben elnyerte a Kisalföld Presztízs Díjat a középvállalkozás kategóriában. 2009-ben a telephelyfejlesztés pályázat segítségével új emeleti szinttel bővült, ahol egynapos sebészeti centrum kezdte meg működését.

A projekt keretében egy OEC Brivo 850 sebészeti képerősítő került beszerzésre. Ez az eszköz megfelel a kor technikai elvárásainak. A berendezés elősegíti a gyorsabb munkavégzést és pontosabb felvételt tesz lehetővé.

A fejlesztés szorosan kapcsolódik az Új Széchenyi Terv szellemiségéhez. A vállalkozás a Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP-2.1.1-11/A) mikro- kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése pályázatán 4.028.848 forintos európai uniós támogatást nyert.

A beszerzett orvosi eszköz hozzásegíti a Kardirex Kft-t, hogy a betegek, illetve a foglalkoztatás-egészségügyi rendelésre érkezők számára magasabb szolgáltatási színvonalat biztosítson. Az új gép hozzájárul az elégedett páciensek számának növekedéséhez, valamint elősegíti a cég versenyképességének megőrzését.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új növényzet Győr forgalmas útjain - fotó

A lakossági igényekhez igazította a növényzetet a GYŐR-SZOL Zrt. a győri Szent István úton, belváros… Tovább olvasom