Kisalföld logö

2017. 03. 29. szerda - Auguszta Még több cikk.

Több hely ovisoknak

Győr-Ménfőcsanak - Nyolcvanmillió forintból épül, s bő egy hónapon belül átadhatják azt az óvodát, melynek bővítése a növekvő igény miatt vált szükségessé.

Míg öt éve 147 óvodás járt a győr-ménfőcsanaki intézménybe, mára ez a szám 330: emiatt is volt elengedhetetlen a férőhelyek bővítése. ˝A győri önkormányzat önerőből nyolcvanmillió forintból bővíti a Horgas utcai létesítményt˝ – mondta Borkai Zsolt városvezető a szerdai sajtótájékoztatón. ˝Már csak a belső munkálatokkal kell végeznie a kivitelezőnek˝ – folytatta Gangl András, a városrész önkormányzati képviselője. Elhangzott: uniós forrást is remélnek egy másik itteni óvodai létesítmény felépítésére. Dr. Szakálné Doktor Éva intézményvezető és Korsós Jánosné óvodavezető kiemelte: tizenhárom csoportjukba hét helyre járnak a gyerekek. ˝Emiatt is várjuk, hogy legalább egy utcában s két épületben fogadhassuk az ovisokat˝ – hangzott el.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A feltalálók aranyérmét nyerte el a győri diák

Sarkadi-Nagy Balázs többszörösen díjazott győri feltaláló látásvizsgáló készüléke hamarosan szabadalmi védettséget élvezhet és akár kereskedelmi forgalomba is kerülhet – derült ki szerdán a Széchenyi-egyetemen tartott prezentáción. Tovább olvasom