Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Több ezer levél meleg ételért

Több mint hatvanezer kilogramm élelmiszert juttatott el tavaly a Gyermekétkeztési Alapítvány az ország óvodáiba, iskoláiba. Azóta az alapítványhoz több ezer levél érkezett, amelyekben a gyerekekkel foglalkozó intézetek vezetői segítséget kérnek, és arról panaszkodnak, hogy milyen sok a rászoruló. Mint írják, a téli iskolai szünetben a napközik leállásával sokan maradnak meleg étel nélkül.
A Mikulás követe a győri Szent-Györgyi Albert általános iskolát kereste fel.
Idén minden postán megtalálható a Gyermekétkeztési Alapítvány csekkje, így nem jelent gondot az adakozó embereknek, miként juttassák el adományaikat a rászoruló gyerekeknek.
A Gyermekétkeztési Alapítvány gyűjtési akciót indított, hogy minél kevesebb szegény gyermek maradjon az év végén meleg étel nélkül. Az akció a Mikulás követének országos rendezvénysorozatával kezdődik.

A követ minden megyében két-két helyszínt keres fel – a győri Szent-Györgyi Albert általános iskolába pénteken látogatott el –, ahol elmondta, mit látott Lappföldön, amikor a Mikulás fogadta. Utána szellemi totó következett, melynek országos nyertese és anyukája személyesen utazhat el a Mikuláshoz.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem rágalmazott a győri képviselő

A bíróság felmentette a rágalmazás vádja alól Antal Imre győri képviselőt. A politikust a győri… Tovább olvasom