Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Több audit gyártanak Győrben

Idén az év végéig várhatóan a tavalyinál öt százalékkal több, hatvan ezret meghaladó autó készül az Audi Hungaria Motor (AHM) Kft - ismertette Thomas Faustmann, az AHM ügyvezetésének elnöke.

Az A3 cabrioletből - amelynek sorozatgyártása tavaly ősszel kezdődött meg - ebben az évben 18 ezer gördül le a gyártósorról. Emellett mintegy 1,9 motor hagyja el a szerelőszalagot - ezt már Achim Heinflig, a termelésért felelős ügyvezető tette hozzá, aki kiemelte, hogy 2008-ban 13 új motorfajta gyártása kezdődött meg, s jövőre további újak készítése szerepel a cég terveiben.

Johannes Roscheck, a győri cég pénzügyekért felelős igazgatója pedig azt emelte ki, hogy az előzetes adatok szerint a győri gyár bevétel és a nyereségességesség terén is hozza a tavalyi értékeket, a cég várhatóan 5 milliárd eurót meghaladó bevételt könyvelhet el 2008-ban is. (A társaság vezetői ugyanakkor 2009-es konkrét prognózisokat nem adtak).

Olvasóink írták

 • 7. igazmondojanos 2008. december 09. 16:01
  „O.Cs.: Ezt mire alapozod?”
 • 6. O.Cs. 2008. december 09. 15:25
  „Az Audis magyar főnökök pár év múlva ott fognak koldulni a Káptalandombon.
  Már amelyik nem tankolta meg magát eddíg.”
 • 5. elemér 2008. december 09. 13:27
  „Háromféle hazugság van, hazugság, nagy hazugság és statisztika.”
 • 4. elemér 2008. december 09. 13:10
  „Igen szóval amit nem mondanak az van olyan fontos, söt fontosab is lehet mind amit mondanak. Most figyelik ki lopja a benzint és majd utána csuknak.”
 • 3. igazmondojanos 2008. december 09. 12:44
  „elemér:
  Nincs ebben semmi gyanús, ha októberban megállt volna az AHM, már akkor is több járművet és több motort csinált volna, mint tavaly.Ebben nem hazudtak a nagygórék.
  Viszont azt elfelejtették közölni, hogy október/november óta "összeroppant" a termelés.
  A motorsorok nagy része visszaállt 3 műszakról kettőre, a kisebb motorokat termelő sorok meg hét napról, öt napra.A járműgyártás úgy katasztrófa, ahogy van, heti 3-4 napokat dolgoztak eddig, azt is már csak két műszakban, az addigi három helyett.A bérelt munakerőt elküldték, a határozott idejű szerződéseket nem hosszabbították meg és azóta "razziákat" tartanak, amiért csak lehet fegyelmit adnak és elküldenek, persze egyesével, nem csoportosan hogy ne kelljen bejelenteni és továbbra is lehessen azt nyilatkozni, hogy az Audinál nincs leépítés, az audit nem érinti a válság.
  A jövőről meg nem is mernek nyilatkozni...
  Persze, most kiválóak az adatok, szárnyal az audi, de majd jövőre a prémiumosztáskor nem így lesz.....akkor majd sajnálkozva közlik a dolgozókkal, hogy a rosszabb eredmények miatt, nincs, vagy csak kevesebb a prémium.”
 • 2. Poltergeist 2008. december 09. 12:13
  „Tankolni el ne felejcsenek:DDDDD”
 • 1. elemér 2008. december 09. 11:42
  „Ez nekem gyanus.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árkád, Family Center, Plaza – hol találunk akciós ajándékot?

Győr – Végigjártuk a megyeszékhely három legnagyobb bevásárlóközpontját, s tuti akciós… Tovább olvasom